kondansatör devrede kapasitif ilerlemiyor.

Bana birkaç üyeden mesaj geliyor senin hemmuhhemtek nickli üye ile ne derdin var diye! bu adama bu kadar neden yükleniyorsun diye!
BUYRUN SİZE EN BÜYÜK İSPATI !
yukarıdaki soruyu soran bu şahsiyet sorduğu sorunun cevabını sizce bilmiyor mu! yoksa bildiği halde tüm üyelerle dalga geçerek ''yanlışlık nerde acaba???'' sorusunu soruyor(Bunun sorulacak bir tarafı yok dalga geçtiği apaçık bellide herkese sorup fikir alalım bakalım ne yorum yapacak üyeler!!!).

Şimdi tüm üyelere soruyorum lütfen samimiyetle cevaplayın bu adamın bu mesajıyla niyeti nedir?

A)Dalga geçip ukalalık yapmak. B)Gerçekten bilmediği bir soru sormak.


Bunu konu başlığı yapıp anketle oylatmayı çok isterdim ancak sevgili yöneticilerimiz muhtemelen müdahale edecektir o yüzden vazgeçtim.

Sayın Bigpasha bu size ilk ve son uyarım olacaktır. Burası kimsenin kimseyi aşağılayıp kendini tatmin edeceği alelade bir mekan değil gayet ciddi bir mesleki gelişim platformudur. Burada başta biz yöneticiler olmak üzere bir çok üyemiz birbirine "sayın" diye hitap ederken siz insanları aşağılar nitelikte hitap edip hakarete varan cümleler kullanamazsınız. Buna ilk önce biz izin vermeyiz. Forum içerisinde tahrik dolu konuşmalarınız başta olmak üzere diğer üyelere verdiğiniz - popülarite yorumlarında yazdığınız hakaretvariz cümleler nedeniyle 2 gün forumdan uzaklaştırıldınız. İki gün dinlenip sakinleştikten sonra sadece bilgi paylaşmak üzere forumdaki hayatınıza huzurlu bir şekilde devam ediniz.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
tüm yorum yapan arkadaşlara selamlarımı bildiririm.Bugün 3x32 A sigortayı 3x50 A sigorta ile değiştirdim.Sonra ilave kotaktör ile 10 kVar daha kondansatör bağladım.Evetttt,indüktif frenlendi kapasitif hızla artmaya başladı.Sanırım,2,5 kVar ya da 1,5 kVar ile sonraki bağladığım 10 Kvar kondansatörü iptal edeceğim.Ayrıca sıvı seviye rölesi değil zaman rölesiymiş gördüğüm.20 sn sonra motoru üçgene geçiriyor.Sorun çözüldü gbi....herkese teşekkürler.Sayacı 1 hafta boyunca hergün takip edeceğim.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,306
Mesajlar
916,563
Kullanıcılar
450,144
Son üye
Saffetarli

Yeni konular

Geri
Üst