Made in Turkey !

Plc Yazılımımızın adı ne olsun?


  • Kullanılan toplam oy
    81
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar dikkat ettim anketteki ve önerilen çoğu ismin içinde PLC geçiyor... PLC'nin ne anlama geldiği malumunuz. Tüm markaların ürünleri için söylenmektedir... Ve hiç bir markanın isminde PLC geçmemektedir...
Salih bey sizin söylediğiniz gibi İsim türkçe olmalı ama yabacılar bilmemeli.. En azından ürünü tanıyıp kalitesini görünceye kadar bilmemeliler...
Tugra nasıl olur...
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Anlaşılan speed plc ve fulcontrols yarışıyor. Türkçe isteyenler ise isim önerisinde bulunmuyor. Editor programının adı fulcontrols plc serisinin adı speed plc olsa daha sonra daha hızlısını yaptığımızda ultra fast gibi isimler versek nasıl olur?
 
öncelikle hayırlı olsun merakla bekliyoruz.isim önerisi olarak speedtürk diyorum.
 
O zaman vize vermezler sadece Türkiye de satılırdı. Hem Trabzon olsa daha iyi olurdu
 
Fırtına yada kasırga
 
fulltech ismi şirketi kurarken aklımıza gelmedi, şimdi pişmanım. Ama plc için olmaz zira fultek ile ters düşüyor. Kasırga fırtına içersinde "ı" harfi olduğu için olmaz. Tugra belki ama osmanlı adından bile korkan yabancılar kesinlikle almaz. Zira Tugra çok bilinen bir şey.


Pazartesi'ye kadar önerilerinize devam edin. Pazartesi çocuğun ismi konulacak. Tekrar yazıyorum. içerisinde plc ve control kelimelerinin bulunması arama motorlarında ilk üç sayfada çıkması için zaruri. Aksi taktirde google ingilizceye 500'üncü sayfadan girip bir yıl sonra 100'üncü sayfaya kadar ancak ilerleyebiliriz. Hiç kimse 100'üncü sayfaya kadar arama yapmaz.
 
Türk Otomatik Kontrol Otomasyonu PLC -> " (TOKO PLC) "

İngilizcesi İse ;

(Turkish automatic Control Otomations PLC -> " TACO PLC "

Olmalı Bari Türk Bir isim istiyorsanız Öneriler bende çok , Merhaba arkadaşım Artık PLC üretimine bende başlayacağım şuanda PİC ve atmel üzerinde çalışmalarımız hızla sürmekte , Ama Şimdiden hayırlı ve arızasız olması, testlerde başarılı olmanız dileğiyle Kolaygelsin arkadaşlar ..
 
Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,193
Mesajlar
915,740
Kullanıcılar
449,968
Son üye
ibrahimkalebayir38@gmail.

Yeni konular

Geri
Üst