Mesleğinizin Nefret Ettiğiniz Yanı?

mesleğimi seviyorum , özellikle kontrol ve programlama zevkli işler. Birde iş bitince karşısına geçip izlemek yok mu herşeyi unutturuyor..

Nefret değilde, en zor tarafı sitresi..
 
herkez çok samimi yazmış :)
ben henüz iş yaşamına başlamadım
umarım nefret ettirmezler :)
 
Elektrik teknisyeni olan arkadaşım eşini tembihlemiş ;komşular benim ne iş yaptığımı sorarsalar inşaatta amele olarak çalıştığımı söylersin . :rolleyes:
 
Son düzenleme:
ucunda kablo ve fiş olan herşeyi sormaları beni çıldırtıyor
 
Bizim meslegimizden nefret edecek adam yoktur.Cünkü bizim meslegımız daha duzenlı ve dikkat + guven + titizlik + işe yogunlaşma olduktan sonra bu ışten sıkılmaz ınsan nefret etmez.Ben meslegımden cokk memnum Allah a cok sukur gecınme paramı cıkarıyo xD YAZAN arkadaşımı kutluyorum bende boyle dusunuyorum şahane bı sozz elektrıkcıler ıcın Faz gelecek yerden nötr esirgenmez ;)
 
mütahhitin haber vermeden tesisatı yarım yamalık yapması. doğal olarak kontrolde "abi yaptık bi kere problem çıkmaz" türü cümleler kurmasına;

projede hata varsa ilgili mühendisin bu seferlik görmezden gelmemi istemesine ve "bundan sonraki projelerde söylediğiniz şekilde yapalım" demelerine;

topraklama tesisatın sağlam olmadığı durumlarda "ben klamensleri sıkarım topraklamaya zaten gerek yok" diyen yurdum elektrikçilerine.

ve her uzlaşma sağlanamadığında "başkana giderim" denmesine.
 
Bayram ziyaretlerine giderken bile pense ve kontrolkalemini hanımın çantasına koyup, öyle gidiyoruz. Gittiğim her evde beni bekleyen veya ben gittiğim anda meydana gelen arızalar oluyor.!!!!????
Aslında nefret etmek değilde insanı bıktırıyorlar.

Bir de tanıdıkların akşamın bir vakti telefonla arayıp, " bizim merdiven otomatiği çalışmıyor, sen bi tarif et, ben yapmaya çalışırım. gelmene gerek yok " demeleri.
 
Elektrikten anlamayan adamlara, kompanzasyonu anlatmaktan bıktım desem yeridir...
 
bizim işi herkesin yapmasından........herkesin yorum yapabilmesinden.......herkesin aslında hiçbirşey bilmemesinden..........herkesin ucuzcu olmasından.......seni bilenler hariç bilmeyenlerin şunun deişmesi lazım dediinizde size inanmasından .......
 
yorumlar gercekten muhtesem arkadaslar.Ama üçretini anlaştıgım işin karşılıgını zamanında alamamaktan nefret ediyorum ve otomasyonu seviyorum :)))))
 

Forum istatistikleri

Konular
128,397
Mesajlar
917,249
Kullanıcılar
450,282
Son üye
emrekrtd11

Yeni konular

Geri
Üst