pompa

oknbrk

Üye
Katılım
6 Ağu 2010
Mesajlar
31
Puanları
1
merhaba arkadaşlar bana 18 metreden emiş yapack santrifüj pompa lazım çekeci su biraz kirecli birkaç pompa kulandık ama randımanlı olmuyor yardımcı olursanız sevinirim
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
santrafüj pompalar 6 metreden sonra randıman vermez
Derinden su çekmenin en randımanlısı dalgıç pompalardır. susuz kalmadıkca ve kum girmedikce senelerce kulanabilirsin. hiç sorun yaşamazsın su kırli ve kumlu ise pis su dalgıç pompa kulanmalısın.
 
su kireçli olduğu için hem pompa hemde boru komple kireç tutuyor ve 18 mt çıkarılması oldukça zor
 
18 lık boruya DC voltaj verıp denedınmı bir örnek petrol boruları doğalgaz borularına bellı aralıklarla duşuk değerde dc voltaj verırler borular çurumesın dıye duşuk elektrık verıldığınde boruların ömru uzar bır başka örnek elımızı bır kumaşa surtersek elektron yuklenır kağit vs yaklaştığımızda elımıze yapışır kağıt bunu fızıkı olarak gormemızı sağlıyan elektrık içindekı elektronlar burada elektronları borudan dışarıya akacak şekılde enerjılendırmek gerekır kıreç bu elektronların sayesınde boruya tutunamaz
 
18 metreden hiçbir pompa emiş yapamaz. En iyi koşullarda limit değer zaten 10m dır. Tek yol pompayı aşağı indirmek ya da dalgıç pompa kullanmak.
 
18 metreden hiçbir pompa emiş yapamaz. En iyi koşullarda limit değer zaten 10m dır. Tek yol pompayı aşağı indirmek ya da dalgıç pompa kullanmak.

Pompahyı aşağı indirmek , bana " keson kuyu" terimini hatırlattı. Bu, kuyunun beton duvarla örülüp suyun statik seviyesinin altına kadar inip tabanı betonla kapatmakdır.
Tabana beton dökmeden önce, pompa emiş borusu indirilir, taban betonla kaplanır. Böylece, su sttaik seviyesinin altına inilmiş olur ve pompa emme yüksekliği eksi olur
.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,338
Mesajlar
916,820
Kullanıcılar
450,178
Son üye
Esat YILDIZ

Yeni konular

Geri
Üst