mucahitavci15
Üye
Önceki kart ne sorunla değişti. Eski kartınızı inşallah vermemissinizdir.Ustalar selamın aleyküm herkese hayırlı işler bol kazançlar
Ustalar bı Samsung çamaşır makinesi var anakart değiştirdim yeni taktigim anakartta Ekran böyle oldu çalışmada sıkıntı yok ama ekran dan dolayı sıkıntı
Önceki kart suyu bazen alıyor bazen almıyor kazan hiç dondurmuyorÖnceki kart ne sorunla değişti. Eski kartınızı inşallah vermemissinizdir.
Boş yere yeni kart almissiniz. Tamir olurdu o kart.Önceki kart suyu bazen alıyor bazen almıyor kazan hiç dondurmuyor
Ustam silikonlu kartBoş yere yeni kart almissiniz. Tamir olurdu o kart.
Ustalar selamın aleyküm herkese hayırlı işler bol kazançlar
Ustalar bı Samsung çamaşır makinesi var anakart değiştirdim yeni taktigim anakartta Ekran böyle oldu çalışmada sıkıntı yok ama ekran dan dolayı sıkıntı
Silikondan kastınız reçine ise onu bile sökmenin yolları var.Ustam silikonlu kart
Ben kart komple reçineye gömülü sanmıştım. Öyle değilmiş meğer. Herhalde kartın üzerine sıvı temasını önlemek için silikon yapmışlar. Yine de tamire engel değil. Üstünden probu soktun mu cort diye aşağı iniyor. Sert bir malzeme değil.