Samsung C430W yazıcı Boş sayfa

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Salih445
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Windows 10 da driverlerle ilgili sıkıntı vardı(güncelleme ile çözüldü ya da registry ayarlarıyla),başka bir bilgisayarda denediniz mi yazıcıyı?

Windows 10 da driverlerle ilgili sıkıntı vardı(güncelleme ile çözüldü ya da registry ayarlarıyla),başka bir bilgisayarda denediniz mi yazıcıyı?
Yazıcıyı kendi içinde PCye takmadan bilgilerini vs bildiren tuş kombinasyonuyla deniyorum o da boş sayfa atıyor. Driverlık olduğunu sanmıyorum o yüzden.

DRUM yeni, siyah toner aldım yeni, boş sayfa sorunu devam ediyor

Konuyu yabancı sitelerde şöyle taratınca ( samsung c430w blank page print ) olayın yazılımsal olduğunu söylüyor çoğu kişi . yani mekanik bir çözüm ya da sorun yok gibi .

Aradan çok zaman geçti, ek olarak yazıcıya bir de siyah toner aldım hala boş sayfa. Yazdırma yarıdayken gücü kesip bakıyorum drum boş, laser Unitesini söküp laserini kontrol ettim ışığı var, toner beslemesini yandan takip ediyorum röleler şıkır şıkır çalışıyor besleme de olması gerektiği gibi -200v dc, anlık da ac geliyor normal, drum beslemesi 1000v üzeri normal. Ama toner tozu druma geçmiyor arkadaş, artık arabada turlama vs da fayda etmiyor

Forum istatistikleri

Konular
133,402
Kullanıcılar
459,317
Son üye
mesih099

Yeni konular

Geri