Tag Log Tutma

vvkaymak

Uzman Üye
Katılım
15 Eyl 2007
Mesajlar
589
Puanları
221
Yaş
49
Konum
Manisa
Merhaba arkadaşlar wincc ile bir motorun hızını sürekli olarak 1 sn aralıklar ile kaydediyorum nekadar süre kaydedebilirm (1hafta-1ay-1yıl) veya süreyi belirleyebilirmiyim. Bunları ilerisi için nasıl farklı bir ortama kaydederim word yada excell gibi. Şimdiden teşekkürler
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Eger yıllık bazda yada daha geniş bir sürde tutulacaksa en öemlisi boyutu ve sistem değişse dahi okunabilir olmasıdır.Eğer mümkünse ve bulunabilirse Notepad tarzı ufak taşıması ve kopyalamsı kolay dosylara yazdırmanız daha iyi olacaktır.
 
Uzun süreli bir loglama istiyorsan SQL tabanlı harici bir sunucu üzerinde logmaları yabilirsin ( Örneğin : MSSQL, MySql, FireBird vb. gibi).
 
kaydettiğin verileri excell'e aktarıcaksan 65 bin satır gibi bir sınırı var excellin verileri günlük olarak farklı excell dosyalarına kayıt ettirmelisin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,443
Mesajlar
917,666
Kullanıcılar
450,375
Son üye
dilan55

Yeni konular

Geri
Üst