Telemecanigue-Vacon sürücüler hakkında sorunlar ve uygulamalar buraya

Merhaba samet sana ATV 71 ile ilgili olarak şöye bir sorum olacak. Yatay harekette sürücüm scf2 arızası veriyor. ve sürücüm aşırı derecede ısınıyor. neden olabilir? yardımın için şimdiden saol
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
parametreler hep sıkıntı hep sıkıntı bu ne ya
motor istediğim şekilde çalışmıyor
üçen elektronik izmir buldum çağırdım adamlar işi çözdüler
kendi imalatları sürücüyü taktılar ayarladılar on numara sıkıntım bitti.
artı markalara göre ucuz
 
Sevgili Samet Merhaba:

Profil makinesi rulo açıcı motorunda atv 71 bağlı, sürücüye hem pot. hem de sensör bağlı.Sensör devre dışı sürücü görmüyor ama sinyal veriyor sensör ,otomatiğe alınca pot. ile döndürüyoruz motoru.Sensör AI2 ye bağlı,pot.AI1 e bağlı parametre ayarları veya deneye bileceğim başka bir yol var mı.
SELAMETLE
 
Merhaba Arkadaşlar ATV11 0.37kW bir sürücü var sistemde kullandığım. Buna frenleme direnci takmak istiyorum. Çünkü DEC parametrsini 0 yaptımsa da motorda bir kaçma var. Direnç hesabını nasıl yaparım.
 
selam samet bende telemekanik altivar 08 invertor var 0.75 kw gucunde bunu 0.08kw lik bir motorda kullanıyorum.motor kıl kesme işlemi yapıyor.benim sorum yukte motor bayılıyor invertorden torkku artırma sansımız varmı
 
110kw lık bir dalgıç pompayı çalıştırmak için ATV48 Softstarter kullanıyorum. Normal çalışmasında bir sıkıntı yok. Fakat istenen su debisi için fazla geliyor. Çıkışını kısma şansım yok. Kalıcı olarak debisini softstarter üzerinden azaltma imkanı var mı?
Teşekkürler.
 
selam arkadaşlar vacon marka bir sürücüye harici start vermem gerekiyor bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum
 
arkadaşlar commender sürücü 220 giriş 380 çıkış ama bi türlü çıkış vermiyor ld frekansı yükselmiyor ekranda yardımcı olabilecek arkadaş varmı
 
Usta var ustacık var sana bir örnek ;
Ressamın biri çok güzel resim yapar ve sergiler yanınada bir kalem koyup insanlardan eksiklerini düzeltmesini ister.Ressam resminin yanına gittiği zaman şaşırır herkez resimine birşey çizmiştir.Adam düşünür taşınır hocasına tanışır ve aynı resmi birdaha yapıp aynı yere koyar bu sefer yanına bir fırça ve boya koyar yanınada eksik olan kusurların düzeltilmesini ister.Resminin yanında giden ressam gördüklerine şaşırır kimse dokunmamıştır resme.Anlıyacagın bilende bilmeyende birşey atar ortaya önemli olan doğru olandır.Sen istediğini tam olarak bilmezsen tırmanıp durarsın.
Başarılar dilerim....
 
110kw lık bir dalgıç pompayı çalıştırmak için ATV48 Softstarter kullanıyorum. Normal çalışmasında bir sıkıntı yok. Fakat istenen su debisi için fazla geliyor. Çıkışını kısma şansım yok. Kalıcı olarak debisini softstarter üzerinden azaltma imkanı var mı?
Teşekkürler.

Sn.Yaman9 bildiğim kadarıyla sürücü çıkışını kısamıyorsun ama pompa çıkışınıda vana varsa kademeli kısarsan ki vardır zaten bu senin işini çözer.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,409
Mesajlar
917,385
Kullanıcılar
450,314
Son üye
Şuayıp çelebi

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst