Toz Toplama için Fan ve Motor Seçimi.

Şöyle izal edeyim. MDF kesimi yapyorum ve tabi torba tam dolmadan boşaltmak istemiyorum. Doluma yakın bir süre sonra boşaltmak için torbayı kasnağından ayırdığımda makinanın içinde kalan tozlar bile etrafı batırmaya yetiyor.
Ufacık bir boşluk bile tozların uçuşması için yeterli olacaktır.
 
Ben bunu aldığım Zaman hemen hemen aynı öZelliklerde olan 3 faze olanlar 900₺ civarındaydı. Benim işimi fazLasıyla görüyor. Mükemmel değil ama kötüde değil
 
neden bu kadar uğraştınız ki anlamadım :D ev kullanıcısına toz toplama bile fazla süpürge alın toz torbalı tamamdır. madem çok kesmiyorsunuz. torbanın tanesi 2 lira pazarda
ya ben eğlence olsun diye bi yola çıktım.. hay aklıma sıçayım hahahahaha :D
 
@Blitzkrieg Bir şey sorabilir miyim? Süpürge fırça vs yokken, yani direk o kalın hortumun ucu toza kaç cm mesafede iken çekiyor? Benim yaptığım collector iyi çekiyor fakat 1cm'den faha fazla uzak olursa toz çekmiyor.
 
Ben mecburen spindle collet inin hizasına kadar yaklaşabiliyorum. Uç boyuna göre de mesafesi değişiyor doğal olarak
ImageUploadedByKontrolKalemi.Com Mobil1471602567.198700.jpg
ImageUploadedByKontrolKalemi.Com Mobil1471602587.943242.jpg
ImageUploadedByKontrolKalemi.Com Mobil1471602599.992416.jpg
 
Son düzenleme:
Cnc'nin bir kaç fotosunu atar mısınız? Buarada boyucam bunu ama, biraz tereddüt ettim. Bambaşka bir renge mi boyasam, yoksa sadece vernik mi atsam diye.. Bu haldeyken çok kirleniyor. Birde ahşap kova malzemesi gereği nefes alır gibi hava geçiriyor, verimi düşürüyor. Epoxy bir boya işimi çözecek gibi.

image.jpg


image.jpg


image.jpg


Verim anlamsız bir şekilde arttı. Muhtemelen, mavi bidon çok hava kaçırıyordu. Eşimin görünce dediği ilk cümle, e sen icat edilmiş birşeyi neden tekrar icat ediyorsun demekti.. :/
 
Ben bauhaustan metalik metal boyasi almistim. Kivami cok koyu. Zaten inceltmeden kullaniliyor. Ben metalik yesil kullanmistim. Senin ahsaplara da olur. Kalin oldugu icin bosluklari da guzel doldurur.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 
Dediğin boyaya bi bkayım :) Boyayınca haber eder,, tecrübeleri paylaşırım..

Valla atakan, hahahahah çok haklısın.. Yerden göğe kadar... kaldırıp atamıycak kadar çok emek ve para harcadım diye uğraştıKça uğraşıyorum. Bitti ama ya. Daha fazla elleşmek yok tövbe artık.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,429
Mesajlar
917,533
Kullanıcılar
450,348
Son üye
swarywt

Yeni konular

Geri
Üst