Trafik canavarına hangi duayı ederdiniz?

memleketim, kara aklama merkezi. burada reklam olsun diye yaşayan yok. çoook zengin emekliler var. altlarındaki arabaları be sadece internette görüyorum. ve nerdeyse hepsi 48 plaka. bir de sabunluk olanların araba kullanması var akıllara zarar. döneceği kavşak 3 km ötede ve sol şeritte sol sinyalle gidiyor. ben de mecburen sağından geçip kural ihlali yapıyorum. geceleri ise kesinlikle trafiğe çıkmıyorum. malum nedenlerden dolayı zaten adam öldüreceksen silaha gerek yok arabanla çarp gitsin. yaa söyleyecek / şikayet edecek o kadar çok şey var ki... yaratan yardımcımız olsun.
 
Bir arkadaş araba sürerken bir gözüm dikiz aynasında arkaya bakarım derdi. Ben önümü görüyorum, kendime güvenirim de arkadakilere güvenmiyorum derdi. Şimdi o misal, siz ne kadar dikkatli olsanız da etraftaki, aynı trafiği paylaştıklarınıza güvenmeyin derim.;)
 
Abi geçmiş olsun, edeceğim tek dua Beddua olur.
 
motorda sürekli kontrol şart ters durumda olan sana oluyor ben artık alıştım sinirlenmiyorum bile yola devam ediyorum, beyinde en ufak yer bile işgal etmiyorlar o kadar alıştım
 
motorda sürekli kontrol şart ters durumda olan sana oluyor ben artık alıştım sinirlenmiyorum bile yola devam ediyorum, beyinde en ufak yer bile işgal etmiyorlar o kadar alıştım
yok ben sinirleniyorum, çünkü kurallar herkes içindir. kuralı kendi zevki için ihlal edip benim ve benim gibilerin hayatını riske atanlara en güzel sıfatları yüksek sesle dile getiriyorum.
 
Onların,Hakimi / Savcısı ! var.Sizin
Avukatınız varmı ?;)
oturduğum sitede 19 tane avukat var. kızımın annesi de avukat ve ben hepsine söyledim ben sizin savunduğunuz adalete inanmıyorum diye. o gün gelmesin, çünkü ben kendi adaletimi uygularım. bunu yüksek sesle sitede söyledim. benim sonum önemli değil. benim için işe yarıyor. aaaah ah zamanında almadım o 46 yı.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,246
Mesajlar
916,156
Kullanıcılar
450,053
Son üye
sinankulfal

Yeni konular

Geri
Üst