yeni mesajlar sorunu

hkn_blt

Üye
Katılım
31 Ağu 2009
Mesajlar
1,160
Puanları
31
arkadaşlar daha önceden yeni mesajlar butonuna tıkladığımda sadece yeni mesajları görüyordum.Şimdi yeni temada tıkladığımda birton mesaj gösteriyor içlerinde çok eski olanlarda var yaklaşık 26sayfa mesaj gösteriyor bunun bir çözüm yolu var mı?
 
evet eski sistemde sadece okınmamış olanlar görünüyordu eski haline getirilmesi daha iyi olur düşüncesindeyim
 
"Topluluk" - "Hızlı Menü" butonlarının arasında , "Forum Seçenekleri" diye bir yer var. Oraya tek tık yapınca Forumları Okundu Kabul Et butonu var. Siteden çıkış yaparken ya da okuanız gereken mesajları okuduktan sonra o butonu kullanmaya laıştırın kendinizi. Bir fayda sağlayabilir. Bu sorun , bullietinle alakalı. Adminlerle alakalı olmasa gerek. Geri döndürülebilir mi , sanmıyorum.
 
Sayın sauber'in de dediği gibi çıkış yapmadan önce forumları okundu kabul ederseniz bir daha giriş yaptığınızda siz yokken yazılan mesajları listeleyecektir.

Vbulletin forum veri tabanı 4 versiyonu ile tamamen değiştiğinden eski versiyonda olan bir çok özelliğin kullanımı da değişmiş durumda. Vbulletin belki ileride yama yayınlayarak bu özellikleri değiştirir. Ama şimdilik beklemekten başka çaremiz yok.
 
keşke değişmeseydi yenilik iyidir ama yeni olan eskisinden kaliteli değilse bir anlamı yok sadece görüntü değişmiş oldu.forumları okundu kabulet dıyorsunuz şimdi ben yeni mesajlara tıkladığımda 26 sayfa mesaj var hepsine bakmam saatleri mi alır bu işlemi hergün tekrarlamak zornda kalıyorum :) neyse umarım enkısa zaman sorun giderilir.
 
cevap yazdığım mesajları yeni mesajlarda göremiyorum
eski mesajda yeni yazdığım mesajda gözükmüyor.
 
cevap yazdığım mesajları yeni mesajlarda göremiyorum
eski mesajda yeni yazdığım mesajda gözükmüyor.

sayın ahnur yeni mesajlar kısmı sadece okumadığınız mesajları gösterir siz kendi yazdığınız mesajı okumuş sayıldıgınız için size görünmemesi gayet normaldir.
diğer üyeler sizin mesajınızı yeni mesajlar kısmında görürler
yeni mesajlar kısmı sizin okumadığınız maksimum 500 mesajı gösterir.
kendi mesajınızı sadece son 24 saat içerisinde yazılan mesajlar bölümünde görebilirsiniz.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,193
Mesajlar
915,740
Kullanıcılar
449,968
Son üye
ibrahimkalebayir38@gmail.

Yeni konular

Geri
Üst