06kdr23 kullanıcısının son içeriği

  1. Hocam bende yeniyim bu konularda malesef:(

    Hocam bende yeniyim bu konularda malesef:(
  2. Motora göre kontaktör ve termik seçimi seçimi

    Anladıgım kadarıyla 4kw 7.4 amper motora 9 amper kontaktor yeter..termik olarakta 7-10 arası bi termik yeterli olacaktır..
  3. Motora göre kontaktör ve termik seçimi seçimi

    Hocam malesef acamadım ve o şekilde cözebilecegim bir sey degil..ben sadece tavsiyelerinizi bekliyorum..bu motorlara bu kon.bu termik ve bu trafo gibi..
  4. Motora göre kontaktör ve termik seçimi seçimi

    Daha önce frenleme yaparak sizlerin sayesinde çözdüğüm sistemde değişiklik yapacağım.. Bu makina sunta kesme makinası keserken yüke biniyor.. 1.sorum:Elimde 4 kw 7.4 a ve 0.55kw 2.2 a 380 motor var.. Bu motorlara göre kac kw kac amper konntaktör ve termik kullanmam gerekir? 2.sorum: 50 a diyot...
  5. Start stop

    Ancak girebildim..dediklerinizi yarin deniyecem..tesekkurler
  6. Start stop

    Malesef sema yok..:( ana kontaktorun kapali ayagi uzerinden role devreye giriyor zaten roleyi calistiran ayri butonum yok..role cekince frenleme kontaktorude cekiyor.ama tekrar ana kontaktoru cektirince sigorta atiyor fren.bilgim fazla olmadigi icin boyle anlatabiliyorum..
  7. Start stop

    Oncelikle merhaba.. benim elimde trafo entes zaman rolesi kontaktor kopru diyot ve ikiz buton olan bir devre var.starta basinca ana kontaktor cekiyor motora yol veriyorum. stopa bastigim zaman frenleme icin zaman rolesi tarafindan devreye girip ceken kontaktor uzerinden kopru duyot yardimiyla...
  8. 3 fazlı motora frenleme yardım..

    Yani stopa basılı tutmaya gerek yok degilmi hocam? KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  9. 3 fazlı motora frenleme yardım..

    Yalnız benim istediğim stopa basınca durması, elim stopa basılı kaldığı sürece degil hocam.. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  10. 3 fazlı motora frenleme yardım..

    Önemli olan bunu nasıl yapabileceğim:( KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  11. 3 fazlı motora frenleme yardım..

    Ben boştayken durdurmak istiyorum kısa sürede.. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  12. 3 fazlı motora frenleme yardım..

    Bu bobinajcıların yapacagı pahalı bir şeymi? Tehlike anında stopa basıldıgında kısa sürede durması isteniliyor malesef.. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  13. 3 fazlı motora frenleme yardım..

    Normal dairenin bu motor. Sunta kesmek için kullanılıyor.. İstediğimiz stopa basınca motorun hızını 7-8 saniyede tamamen durdurmak KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  14. 3 fazlı motora frenleme yardım..

    Hocam bu işte yeni yeni açılıyorum.. İşaretleri bilmiyorum malesef:( KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  15. 3 fazlı motora frenleme yardım..

    Hocam yalnız sürücü kullanmıyacaz.. Dc frenleme olabilir.. Nasıl yapıldığını bilmiyorum..motor etiketi resimde..amacımız maliyeti düşürmek.. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
Geri
Üst