Bugün Ne Sökelim? -9- SU ISITICILAR (KETILLAR)

elektrofizikci

Usta Üye
Katılım
30 Haz 2007
Mesajlar
1,187
Puanları
181
Yaş
39
Üç farklı tipte su ısıtıcıyı söküp, dağıtıp sizler için resimledim, anlattım. İlgililere duyurulur.


Ayrıca bu konunun açılmasına vesile olan "Objektif" arkadaşıma, Devredeki diyodun görevi noktasında yapmış olduğumuz istişareye değerli bilgileriyle katılan sayın "YaşlıUzman, binbaşı, by lent, KAZIMUGUR, elek, cncarastırma, alperngbugra, medes, serkan_48, kadir_trb, testçi murat" arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Zaten videonun içeriğinde de bu teşekkürü yaptım. Katkılarınız için tekrar teşekkürler.


Ayrıca konu başlığını "Ülennn DİYOT sen ne ayaksın" dan "Bu devredeki diyodun görevi nedir?" şeklinde değiştiren yöneticime de sevgilerle, teşekkürler.... :)

İyi seyirler...
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Parça arttı mı hocam :) Çaycı modeli bir hayli teferruatlıymış.
Çoğumuzun bilmediği ayrıntılar varmış. Ben termostatla çalışıyor diye biliyordum kettleları, sizin sayenizde öğrenmiştim bimetal ismini.
Uğraşınız için teşekkür ederim, umarım kettlarda sorun yoktur:)
 
Emeğinize sağlık, Çok teşekkürler.

Bimetal malzemeleri çakmak ile ısıtarak nasıl şekil değiştirdiğini de gösterseydiniz keşke :)
 
Evet parça arttı maalesef :) örtünün altından çıktı :) ama çalışıyor sıkıntı yok... Vacip abi çok uzun sürdü çok şey vardı ama onları bile eklemedim...
 
Çalışıyorsa sorun yok:) Tekrardan teşekkür ederim, elinize, emeğinize sağlık. Sağ olun.
 
Diğer forumda objektif isminde üyeliğim yok maalesef , teşekkür edemiyorum ordan;yanlış anlaşılmasın. Özel mesaj atmadım, diğer arkadaşlarda yanlış anlamasın diye:) Teşekkürler.
 
Site önemli değil, katkısı olan herkesin ismi videonun içeriğinde geçer. İsteği isteyen, katkı sağlayan.... Sen merakını giderdiysen gerisi teferruattır, bu benim için yeterlidir... Sağlıcakla....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,730
Mesajlar
920,030
Kullanıcılar
450,784
Son üye
sakshi

Yeni konular

Geri
Üst