Çalışma masam

acme

Üye
Bu da benim küçük atölyem arkadas koymus calisma masasini bende kopya cekeyim dedim. ;-)
vy5yhytu.jpg
ady6yja7.jpg
y7egavuj.jpg
utyjezug.jpg
etyre8e5.jpg

acme gönderdi

şu yoğurt kapları da olmasa ne olcaktı şu elektronikcilerin hali :D şaka bir yana bu tarz paylaşımların devamı gelirse tek başlıklı bir konu altında toplayabiliriz. çalışma masalarınızın,atöyeleriniz, servis araçlarınızın hatta takım çantalarınız da fotoları olabilir maksat forumda aktivite olsun

Güzel biraz olsun düzen var diğer arkadaş kadar dağınık değil yalnız yerdeki sulara anlam veremedim, projelerden başınızı mı kaldıramıyorsunuz yoksa dışarda doğal afet oluyor da mahrum kalmamak adına mı? :D

Düzenli olması uzun zamandır ugrasacak birsey bulamamamdan. Olayın suyu cikmis anlayacagin

acme gönderdi

Bu da benim küçük atölyem arkadas koymus calisma masasini bende kopya cekeyim dedim. ;-)
etyre8e5.jpg

acme gönderdi
Acme kardeş, şu gri kutu ne ola ki, yoksa kamuflaj mı led, elektrik filan (paranızı mı saklıyorsunuz) ;) :D

0-24 volt kısa devre korumalı güç kaynagım kendi uydurmam bisey iste.

acme gönderdi

Yerim dar malesef.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.

Ekli dosyalar

• 1390948379621.jpg
    1390948379621.jpg
    90.4 KB · Görüntüleme: 64
Evet herkes benim gibi yayılamamış :) ama çok kavga ettim kolay olmadı bilesiniz :)

20140129_124126.jpg

Bu da benden olsun... sınavlardan ötürü biraz dağınık ama... ustanın masası dağınık olur diye avutuyorum kendimi :)

Forum istatistikleri

Konular
130,069
Kullanıcılar
453,065
Son üye
jros

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri