Diğer priz bayağı yanmış. Allahtan büyümemiş. Bir kablosu kopmuş. Ona rağmen buzdolabını çalıştırıyordu. Çalışmayan prize buradan kablo çekilmiş. Bağlantılarını toparladım, sorun çözüldü.
Sorunun nedeni de su ısıtıcısının gevşeyen iç kontak bağlantısı sanırım. İçini açtığımda ondada hafif yanık ve erime vardı, sabitledim. Başka bir nedeni olabilir mi?
Diğer priz bayağı yanmış. Allahtan büyümemiş. Bir kablosu kopmuş. Ona rağmen buzdolabını çalıştırıyordu. Çalışmayan prize buradan kablo çekilmiş. Bağlantılarını toparladım, sorun çözüldü.
Sorunun nedeni de su ısıtıcısının gevşeyen iç kontak bağlantısı sanırım. İçini açtığımda ondada hafif yanık ve erime vardı, sabitledim. Başka bir nedeni olabilir mi? Ekli dosyayı görüntüle 94491 Ekli dosyayı görüntüle 94492 Ekli dosyayı görüntüle 94493
sıva altı kablonun ttr olma ihtimali yüksek değilse bile çok damarlı kablo kullanılmış. bi de kahverengi kablo toprak iletkeni yapılmış sanki. hepsinden önemlisi de yapılan kablo ekleri yine sıkıntı yaratacaktır
Sorunun nedeni de su ısıtıcısının gevşeyen iç kontak bağlantısı sanırım. İçini açtığımda ondada hafif yanık ve erime vardı, sabitledim. Başka bir nedeni olabilir mi?