Çift Devirli (Dahlender) motorun bağlantısı

akauw

Üye
ss.png

İlk sorum: Bu devrede C1 ve C3 kontaktörü olası bir durumda aynı anda enerjilenirse ne olur?

İkinci sorum: Dahlender motorlarda sadece 1U, 1V, 1W uçlarına enerji geldiğinde motor seri üçgen bir şekilde bağlanıyor? Normalde asenkron motorlarda U, V, W uçları bağlandığında motor yıldız bağlanmış oluyor. Dahlender motorda ki olayı anlamadım.

Ekli dosyayı görüntüle 96884
İlk sorum: Bu devrede C1 ve C3 kontaktörü olası bir durumda aynı anda enerjilenirse ne olur?

İkinci sorum: Dahlender motorlarda sadece 1U, 1V, 1W uçlarına enerji geldiğinde motor seri üçgen bir şekilde bağlanıyor? Normalde asenkron motorlarda U, V, W uçları bağlandığında motor yıldız bağlanmış oluyor. Dahlender motorda ki olayı anlamadım.
Harika bir patlama olur . Şurada daha anlaşılır ve daha güvenli şemalar var .
http://temrinlerim.org/index.php?page=dahlender

Ekli dosyayı görüntüle 96884

.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
129,806
Kullanıcılar
452,608
Son üye
murat620

Yeni konular

Geri