çıraközgür
Katılımcı Üye
37 -45 kw arası hocamsizce motorun fiziki boyutu hangi güce daha yakın?
37 -45 kw arası hocamsizce motorun fiziki boyutu hangi güce daha yakın?
sizce motorun fiziki boyutu hangi güce daha yakın?
çok ama çok uzun zaman önce 12 girişli bi tambur motoru ilk defa yanmıştı ve bobinajcıya vermiştik. neyse sarıp getirdiler motor kabulde yaptığım kontrolde motoru doğru sarmadıklarını tespit ettim ve teslim almadım. toplanıp daha kalabalık geldiler yine teslim almayınca bu sefer kaleyi içten fethetmeye çalıştılar. araya sokmadık insan bırakmadılar. bağlarsam motorun yanacağını hatta bu arada devrenin bile zarar görebileceğini ve oluşacak hasarla kesinlikle uğraşmayacağımı taraflara söyledim. her iki tarafta tırstı ama artık geri dönüş yoktu...
Kıyaslama açısından boy 1.78 hocam
Orası boş, muhtemelen terse buat için ayrılmışmotor gövdesinin diğer yanındaki körlenmiş kapağı açıp kontrol ettiğinizi tahmin ediyorum.
Size zahmet yine de motorun akım bilgisini paylaşır mısınız?Çözüldü, Motorun kabahati yokmuş. Hidrolikçiler sistemde hata yapmışlar, açık yerine her yöne kapalı valf kullanmışlar, pompa yükte kalınca aşırı ısınma, yüksek akım...
Ortada görünen 6 uç var . Peki nasıl sargı değişimi yapılır bu durumda . 12 uç ya da 9 uç olsa dediğinize kafam basacak .Selamlar, bu motorlara 2 ayrik sargili motor deniyor, bir statora 2 adet motor sarilmis, vinclerde ve gemilerin dumenlerinde kullaniliyor,
Yaşım itibariyle biraz yavaş kalıyorum mevzularaustamız 5. mesajda o ayırımı yaptı.