ben yanlış anlamayın çin mallarına karşi değılım adamlar ucuza uretıyorlar satıyorlar çin malları piyasaya gırmeden önce elektronikçiyiz dıye kasım kasım kasılıyorduk iş beğenmıyorduk yanlış anlamayın önce iğneyı kendıme batırıyorum tv arızasında bır drenç değiştırıp kullanıcıdan ustalık rayiş bedelının iki katını alıyorduk şimdı kendım dahı arızalı televızyonu tamır etmıyorum yenısı daha ekonomik ucuz bu arada yaş 60 a yaklaşinca herşeyın değerını asnlar olduk artık iş yaparken kaça satarım değıl kaça malederım duşuncesı oluştu önceden bır örnek vereyım bır köyun depo kontrolunu yerı keşfeder kablo çekılse kaça malolur atıyorum 1000 tl 800 tl fıyat verıyordum şimdı oyle değıl ben cıhazı kaça maledıyorum uzerıne geçerlı piyasa emek ucretını koyup oyle fıyat verıyorum çinlıler bız elektrık elektronikçi veya başka branş çinlilerle ılışkılı bızım şapkamızı onumuze koyup duşunmeyı oğrettıler emeklı memurum ayın 14 undekı etıketler ayın 15 ınde değiştırılıyordu ama şimdı onu yapan esnafta kalmadı hepsının aklını başina çinliler getırdı