Yusuf SEYLAN
Usta Üye
Fusion 360 kullanlardan ricam bi bakabilir misiniz? start yapınca z ekeni çok yükseğe çıkıyor anlayamadım.
resimleri takip edin safe_z yüksekliği fazla olabilir
Fusion 360 kullanlardan ricam bi bakabilir misiniz? start yapınca z ekeni çok yükseğe çıkıyor anlayamadım.
Silmeyi denedim onuda beceremedim 3 mm fazla daldı 15 derinlik işleyecktim 18 mm işledi. Autodeskin forumunda bişey buldım ama tam anlayamadım . Autodeskin forumunda Home switch le alakalı bileg diyor gibi hissettim sanki. Referan almadığım için mi çok yükseğe çıkıyor acabaAbi solidcam ile cam yapınca son sürat malzemeye dalardı makina bende üst satırlardan g28 i falan silerdim düzelirdi hatırlıyorum. Tanımadığın satırları sil
Silmeyi denedim onuda beceremedim 3 mm fazla daldı 15 derinlik işleyecktim 18 mm işledi. Autodeskin forumunda bişey buldım ama tam anlayamadım . Autodeskin forumunda Home switch le alakalı bileg diyor gibi hissettim sanki. Referan almadığım için mi çok yükseğe çıkıyor acaba
Cevdet abi dediğin gibi G28 no yaptım posttan oldu . Ayrıca çok yükseğe çıkamasını autodeskin forumunda home olarak belirtmişler home switch leri taktım . G28 yes yapıncada z eksenini referans alıp sonra safe z yüksekliğine iniyor. Her iki türlüde oldu .Post alma ayarını Ekran görüntü olarak buraya koy. G28 ayarı disable olması lazım fusionda..
Cevdet abi dediğin gibi G28 no yaptım posttan oldu . Ayrıca çok yükseğe çıkamasını autodeskin forumunda home olarak belirtmişler home switch leri taktım . G28 yes yapıncada z eksenini referans alıp sonra safe z yüksekliğine iniyor. Her iki türlüde oldu .