Özel hastanede teknisyenlik

teknik servis, teknik servistir. arıza nerede oraya gidersin. genelde branşı olmayan insanlarla çalışacaksın. elleri bir tornavida tutmamış kişilerdir. sağlık ocağına yeni doktor gelmişti. kapağı açılmayan dolabı düzelttim. diğer dolabın kapağını ayarladım. doktor mutlu oldu. doğru eli tornavida tutmuyor çünkü işi insan tamir etmek, aradaki fark bu. gideceğin yer de aynı durumda olacak. ha senin işin elektrik tarafı. her gün ofisinde oturma varsa arızaya git ve her gün bir kaç saatini portör Bakım adı altında göz önünde ol.
Haklısın ustam bana böyle dendi şef konuşacaksın 3 kişiyiz vardiyalı sisteme 2 3 ay sonra başlarsın işi öğretecez ufak tefek arızalar ile ilgileneceksin, jeneratör bakımı çalışması vb dedi

şuan çalıştığım yerde işi ben öğretiyorum yeni gelenlere ama sıkıldım artık patronlar ayrı dert, çalışmak koşulları ayrı dert, baskı var sürekli afedersin ama bizi köle gibi görüyorlar bizi. Yeni ortama alışmam uzun sürüyor genelde benim. Biraz endişe var yani. Yarın başvuru yapacam bakalım yüzde 90 alacaklar da hayırlısı olmadı ise de eski işe devam yeni iş bulana kadar.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,418
Mesajlar
926,460
Kullanıcılar
451,957
Son üye
Bulut1907

Yeni konular

Geri
Üst