Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar 92 eml Elektrik mezunu Denizlide selüloz işleyen acıselsan aş de 97 yılından buyana bakım-onarım bölümünde elektrik ve mekanik işlerinde akla gelen neiş varsa hidrolik pinomatik ve otomasyon ...bobinaj hepsini elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum selamlar(insan öğrenmeyi bildikçe herşey daha kolay)
!!!(2006 ULUDAĞ UNV. M.Y.O. mezunuyum süt ürünleri üzerine faaliyet gösteren firmamızda Elektrik teknikeri olarak çalısıyorum makinaların arızalarının tespiti ve arızaların giderilmesı sistemlerde gerekli değişiklikleri yaparak verimlilik ve iş güvenliğinin arttırılmasına yardımcı olmaya çalışıyorum)
aydınlatma konusunda değişik projelerim var paylaşmak istersen haberleselim
___
şef iyi günler
ışıkla duvar boyama ledli aydınlatma konusunda bir ihtiyacın olursa haberleşelim
___
Arkadaşlar merhaba
tayfun ben
uzun yıllardır Elektronik sektöründe çalışmaktayım
daha cok pcb üretimi ve ithalatı yapmaktayım.aydınlatma da kullanılan alüminyum pcb,power led,driver,lens,led multi layer pcb,delik içi kaplamalı pcb,rgb kontrol cihazları ve dmx ile ilgili bir ihtiyacınız olursa fikir alış,verişinde bulunabilriz
2006 M.Y.O mezunuyum mezun olduğum günden beri özel bir firmada Elektrik teknikeri olarak,proje çizimi,elektrik tesisat muayenesi,kompanzasyon,kameralı güvenlik sistemleri işlerine bakıyorum..
mesleğimi seviyorum