çamaşır makinesi seçimi

westighouse marka makinaların kazanları emayedir .Koku yapması ilinç!
Koku sorunu genel olarak plastik kazanlarda görülmüştür çözüm olarakta ozonlama önerilmektedir.

westighouse kazanların artık üretimi kalkmıştır.Şimdiki kazanlar ya çelik yada plastiktir.

Bu özelliklerini çamaşır yükleme kapagından bakmakla anlamanız pek mümkün degildir.
Plastik kazanlı ürünlerin ekonomik ömrü 7 yıl çelik kazanlı ürünlerinki ise 10 yıldır (haftada 2 kullanım) baz alınarak!

Yıllar önceki teknoloji düzeyi ile bugünkü teknolojinin geldigi noktalar mukayese edilirse ,bugünkü tüm yıkayıcılarda elektronik kontrolkartları kullanılmaktadır.

Yukarıdaki sebebden dolayıda yıkayıcılarımıza artık mutfaklarımızda yer açma zorunlulugumuzda doğmaktadır.

Düşündügünüz gibi elektronik kartlı bir ürün almayı planlıyorsanız vede bu ürünü banyoya monte ettirecekseniz daha başlangıçta arızaları davet etmiş oluyorsunuz .

Benim önerim mekanik kontrollü çelik kazanlı yerli ürünlerdir.

Nede olsa biz kısa sürelerde eşyalarımızla helalleşmeyi içimize sindiremiyoruz.
 
haklısınız siz bir erkek olduğunuz için size dert gelmiyebilir çamaşır makinesi sorunu. Ama çalışan bir bayan olunca ve ikide bir sorun yaşayıp her seferinde çamaşırlarınız makinede ıslak kalıp tamir bekleyince ve siz o çamaşırları elde yıkamak zorunda kalınca. Tamir edilip gelen makinenin yıkadıgı çamaşırın kokusu berbat olunca tekrar tamirci ile gorustugunuzde asla yaptıklarında bir eksik olmadıgını ve sizin bu kotu kokuyu hayal ettiginizi tuturunca ve sizde hayır ben uydurmuyorum lutfen tekrar bir bakın dediginizde peki diyip tekrar alıp makineyi goturup sonra telefon edip hamfendi birşey yok makinenizde biz denedik baktık yok size oyle geliyor diyip eşinizi arayıp sizi şikayet edip akşamda eşiniz eve geldiginde neden böyle sorun çıkarıyorsun diye sizi suçlamadıgı için. Sonrasında ev halkının hepsinin neden bu çamaşırlar böyle kötü kokuyor diye söylene söylene 8 yıldır kokan yıkanmış çamaşırla huzursuz bir şekilde cebelleşmediginiz için. Sizin için onemli olmıyabilir.

Lutfen ben rast gele bir çamaşır makinesi almak istemiyorum.
BİLMEM ANLATABİLDİMMİ o kadar zormu iyi ve sorun çıkarmıyacak güzel yıkayan guzel kokulu çamaşırlar çıkaran bir marka söylemek??
buharlı Arçelik yeni çıkarmış dogrumu ve tavsiye edermisiniz, kaç paradır??
General elektrik için ne dersiniz hangi model ve kaç para???

bana birileri yardımcı olursa çok sevinirim.


ALFA ROMEO SİZİN YAZINIZI SONRA GÖRDÜM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CEVABINIZA. EVET BENDE TÜRKÜM VE BUNUNLA ÖVÜNENLERDENİM. BENDE KISA SÜRE KULLANIP ATMAYI SEVMEYEN BİR YAPIYA SAHİPİM.
BENİM WESTİNHOUSE ÇELİK Tİ KAZANI AMA.
İNANIN BU ELEKTRONİK KARTLI DEDİGİNİZ ÜRÜNLER NASIL OLUYOR BİLMİYORUM.
DOLAYISI İLE BAHSETTİĞİNİZ MEKANİK KONTROLLÜ NEDİR ONUDA BİLMİYORUM.

ANCAK ŞU BUHARLI ARÇELİK BENİM İLGİMİ ÇEKTİ BUHAR MESELESİ DE HANİ YİNE MİKROP ÖLDÜRÜYOR VE ALERJİ İÇİN İYİ DENİLMİŞ ELBET KOKU OLMAZ DİYE DÜŞÜNDÜM.

BİRDE GENERAL ELEKTRİK NASILDIR??
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…