Mehmed ERSOY
Üye
arabayı doktora verir... hastayı hastaneye götürmesini isterdim?
Arabadan inerim 3 kişilik yer açılmış olur.Mutlaka birinin ehliyeti vardır.
Olay Türkiyede geçiyorsa, o arabaya 4 kişi de sığar.hatta bagaja da iki koyun atılabilir.
Bana iş yerinde sorsalardı derdim ki ; Ne yani, doktorun arabası yok ve benim var. O kadar çok maaş vereceksiniz yani iyiymiş.
Hasta ambulansta gerek.Ambulansta tıbbi teçhizatlar var. Diyelim ki amcayı aldım. Arabada fenalaştı ne yapacam ki?
Doktor hayatımı kurtarmış. Ben ise onu arabaya alırsam, sadece ıslanmaktan kurtarmış olurum. Hiç bir şekilde ödeşmiş sayılmam.
Hatuna gelince, gecenin 2 sinde, tek başına sokakta ne işi varmış anası babası , abisi yok mu bu kızın . İşim olmaz abi...
Yok madem vicdanım sızlayacak, ihtiyardan başlardım. önce onu hastaneye götürürdüm, sonra geri dönerdim, doktoru evine, sonra geri döner , hatunu evime ( pardon evine )
Evet bu kişinin verdiği cevapta çoğumuzun düşündüğü gibi
arabadan inip anahtari doktora veririm, doktor benim hayatimi kurtardigi gibi yasli kisiyi de hastaneye yetistirip iyilestirebilir.
Böylece ben de hayatimin insaniyla otobüs duraginda bas basa kalip onu tanima firsatini elde edebilirim.
Bu cevapla o kisi hemen ise alinmis.
Insanoglu tabii olarak bencildir, bütün verilen diger cevaplarda kimse arabasini vermeyi akil edememis. Tabi işi alan kişi belli
Bu arada kariyer sitelerinen bir iş ilanı göze çarpmış.Zekice hazırlanmış.
İlan bir şirkette genel müdür alınması ile ilgili bu ilana gelen ilginç başvuru ise Deneyimli bir şöför olduğunu belirtmesi.Tabi dikkat çektiği için adamı arayıp soruyorlar.Ya biz Genel Müdür arıyoruz Siz şöför olarak başvuru yapmışsınız ilanmı karıştırdınız diye
Adamın cevabı:Hayır doğru ilan.Genel müdür arayan biri mutlaka bu müdür için bir şöförde arayacaktır
Olay Türkiyede geçiyorsa, o arabaya 4 kişi de sığar.hatta bagaja da iki koyun atılabilir.
Bana iş yerinde sorsalardı derdim ki ; Ne yani, doktorun arabası yok ve benim var. O kadar çok maaş vereceksiniz yani iyiymiş.
Hasta ambulansta gerek.Ambulansta tıbbi teçhizatlar var. Diyelim ki amcayı aldım. Arabada fenalaştı ne yapacam ki?
Doktor hayatımı kurtarmış. Ben ise onu arabaya alırsam, sadece ıslanmaktan kurtarmış olurum. Hiç bir şekilde ödeşmiş sayılmam.
Hatuna gelince, gecenin 2 sinde, tek başına sokakta ne işi varmış anası babası , abisi yok mu bu kızın . İşim olmaz abi...
Yok madem vicdanım sızlayacak, ihtiyardan başlardım. önce onu hastaneye götürürdüm, sonra geri dönerdim, doktoru evine, sonra geri döner , hatunu evime ( pardon evine )
İş başvurularında bu tür soruların sorulması çok anlamsızdır.Tabi bu durum gerçekse.
Cevap ise klasik!
Doktoru hasta ile gönderir durakta hayatımın rüyası ile tanışırım!
arabayı doktora verir... Hastayı hastaneye götürmesini isterdim?