İş görüşmesi ve sorulabilecek mesleki sorular

ciko84

Üye
Katılım
15 Tem 2009
Mesajlar
26
Puanları
1
Yaş
40
Arkadaşlar size danışayım dedim, yeni mezun elek. elek. mühendisiyim, bir iş görüşmem var ve görüşme için şehir dışına çıkacağım (yarın) iş ise Bakım onarımla alakalı, bana sorulabilecek sorular hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim, saygılarımla. Bu arada şu konuda sizin fikrinizi almak istiyorum: şu an bulunduğum yerde biryerde çalışmaya başladım (üsttekiyle aynı iş) ancak aldığım ücrete x diyeyim :) fakat yarın gideceğim şehirdışı görüşmede eğer olursa alacağım ücret 2x fakat orası deneyimli mühendis alıyor ve oradaki mühendis arkadaş beni birkaç ay çalışmış olarak belirtmiş cvmi değiştirip :D, bu yüzden sorulacak sorular hakkında yardımınıza ihtiyacım var :confused: ayrıca sizce hiç gitmeyip kendi şehirimde diye xe razı mı olmalıyım :D teşekkürler.
 
Mesleki kariyeriniz için hangisi daha iyi ise,ücreti az bile olsa,orayı tercih etmenizi öneririm.
 
bence hersey para dgıldır. iş tecrubesı kazanana kadar parayı unutun tecrube kazandktan sonra para ayagınıza gelır zaten ...
 
cevaplarınız için teşekkürler yalnız sorulabilecek şeyler hakkında bilgisi olan var mı acaba?
 
Mesleki tatminden yanayım hep. kendini çok iyi geliştirirsen para da kendiliğinden gelir
 
yukarıda belirttiğim gibi işler aynı :) hatta buradaki işte biraz daha temelde olacağım
 
Zaten aynı işte çalıştığınıza göre işle ilgili sorulacak soruları en iyi kendiniz bilirsiniz. İş haricindeki sorularsa zaten tamamen kişsel olup Meslekten ziyade Kişiliğiniz ve düşüncelerinizle alakalı olacaktır.
Mesela;
O şirkete uzun yıllar hizmet etmeyi düşünmeniz ile işi öğrenip kaçmanız onlar için en önemli konudur. Bunu anlamak için size çeşitli sorular yöneltebilirler.
 
şu anda aynı işteyim ancak buraya başlayalı daha 4-5 gün oldu yani henüz kayda değer bir deneyimim olmadı (daha çok gözlemleme yapıyorum birazda çizim) cevaplarınız için teşekkürler lakin hala böyle bir işte çalışmış arkadaşların tecrübelerini bekliyorum.
 
Bakım - Onarım işi dediniz. Fabrika falan mı, yoksa Şebeke mi...?
 
bana şunu sormuşlardı ben özelde ilk işime girerken :bir trafoya 220 volt doğru akım veriyoz sekonderi 9 voltluktur çıkıştan kaç volt alırız ?biraz komik bi soru ama bunu sormuşlardı:D
 

Forum istatistikleri

Konular
128,927
Mesajlar
921,749
Kullanıcılar
451,094
Son üye
ulbeya

Yeni konular

Geri
Üst