İş'mi okul'mu ??

Arkadaslar 21 yasındayım 2 yıllık okuyorum alttan derslerim var bitmiyor okul 4. Senem psikolojim bozulma noktasına geldi ailemle aram acılıyor okulun 3.senesinde işe başladım nedense bu kadar baglandım, işi hiç bırakmak istemiyorum ya okulu bırakıcam ya işi bırakıcam okul ege üniversitesi myo kontrol otomasyon 2 yıllık cok önemlimi arkadaslar iş ilanlarına bakıyorum artık lise mezunu aranmaz olmus yorumlarınıza ihtiyacım var

merhaba

benim sana tavsıyem hala lise mezunu ıken kpss sınavlarına calıs ve sınavlara gır devlet işcisi olarak calıs sonrasında ıkıyıllık okulunu bıtırısın maasında yukselır ama sakın unıyı bıtırınce gırme sınava cunku devlet myo mezunlarını ıse alamıyor saat ucretlerı yuksek dıye ben suanda cok pısmanım 2 yıllık bıtırdım dıye bır ozel sektorde cırpınıyoruz sımdı yerınde olsam işi okulu bırakır kpss ye calısırım

bencede oku. elektrikçi olacaksan okumuş elektrik ci ol dostum

Son düzenleme:
Arkadaşım Uzaktan eğitim bölümleri olan üniversiteleri bir araştır istersen. Sabahları çalışırsın akşam eve gidince kaldığın yerden derslerine internet üzerinden devam edersin.

Okuyorken de calisma imkanin varsa bi dene. Cunku okul tecrubeye engel :) ikisi bir giderse dinamik olursun. Is disiplinin iyi olur

Okulu asla bırakma gündüz çalış akşam oku. Şimdi ekin ekme zamanın ne ekersen ilerde onu biçersin.
hem oku hem çalış. hangisini bırakırsan bırak yıllar sonra çok pişman olursun.
ben okurken çalışmadığıma pişmanı. okumayıp çalışan arkadaşlarımda okumadıklarına pişman.
okulu bırakıp çalışırsan hazır işim var tecrübemde olacak diyeceksin ama okumamış o0lman bir yerlerde mutlaka önünü tıkayacak. sadece okulu seçersen de hazır elinde olan işi kaybedecek mezun olunca iş arayacaksın.
ailene ikisinin de eşit önemde olduğunu anlat. ve okul için işi bırakmanın daha sonra iş bulman için tehlikeli olacağını anlat ve kaç yıl sürerse sürsün pes etmeden çalışırken bir yandan derslerini vereceğini söyle.
E tabi bunu söylerken yapmak da şart :D

Forum istatistikleri

Konular
129,708
Kullanıcılar
452,411
Son üye
atiizdmr

Yeni konular

Geri