İlçemizde yaşanan ilginç bir olay!

Sene 2014 bu tür olayların yaşanması gerçekten çok ürkütücü.Bu tür olaylardan çıkarılması gereken ders kapımıza polis,jandarma veya devlet görevlisiyim diye gelenlere kapıyı açmamak.En yakın karakola gidip böyle bir olayın olup olmadığını sormak.Zaten e-devlet şifresini herkesin edinmesini istiyorum.Orada herkesin karakolda bağlı olduğu polis memurunun numarası yazıyor,arayıp kendisine durumu anlatmak.Eğer bu numarayı bulamazsanız 155'i arayıp danışmak.
Ne yazık ki artık hiçbir şey eskisi gibi değil.Bizim milletimiz çok iyi niyetli kapıyı çalanı boş çevirmek istemiyor.Daha doğrusu kimseye hayır diyemiyor.Ama artık millet olarak herkese gerektiğinde "HAYIR" diyebilmeliyiz.Allah'ım bizleri,anamızı,babamızı,kardeşlerimizi,çocuklarımızı ve tüm müslüman kardeşlerimizi bu kötü insanlardan korusun.Amin.
 
Efendimiz(SAV) buyurdu ki; “Her kim, her farz namazın arkasından Ayet-el Kûrsi’yi okursa, Cennete girmekten onu ancak ölüm men eder. Her kim onu yatacağı zaman okursa, Allah’u Teâlâ ona kendi evi, komşusunun evi ve etraftaki evler hakkında güvence verir.” (Beyhâki)
Cumanız mübarek olsun.
 
Artık dünyanın civisi cikti. Bir yanimizda isid kafa kesiyor,bir yanimizda bombalar katliam yapiyor. Ulkemizde eşleri öldürmeler cinnetler... allah hepimizi korusun.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,028
Mesajlar
922,657
Kullanıcılar
451,287
Son üye
BURAK DURĞUN

Yeni konular

Geri
Üst