İletişim (cep ve internet) konusu

artık gsm hattı bir boyunduruk, belki farkında değilsiniz. numaran yoksa yaşama hakkın yok farkında değilsiniz. gsm numaram yok kullanmıyorum deyin de görün bakalım. banka uygulamalarım olmasa kullanmayacağım zaten. gerçi ben de hak ediyorum sekiz tane banka benim neyime.
Usta boş zamanın çok anlaşılan. Her gün birer mesaj atsalar yandın.:confused:

Bu nasıl ekonomi? Hem çift hat hem ihtiyaç fazlası internete boşuna verilen para! Biz emeklilere uymaz, almayalım kalsın.;)

Ustad, yıllık paket yukarıdaki paket ücretlerinin iki katına geliyor. Yedek hattı hiç kullanmazsanız bile her ay 14.94TL iletişim vergisi ödemesi var. Ayrıca, sanırım 9 ay içinde para yatırmazsanız hat iptal oluyor.
Eskiden uygundu zaten 1000 tl ye yaptım geçen sene bitmek üzere ama aynı paket yok. Senede 1 defa peşin ödeyip kafam rahat gezmeyi seviyorum pek fiyat farkı yok gibi. 9 ay değil 12 ay süre veriyor o sürede de 100 tl atsanız bile yetiyor.

Bu nasıl ekonomi? Hem çift hat hem ihtiyaç fazlası internete boşuna verilen para! Biz emeklilere uymaz, almayalım kalsın.;)

Ustad, yıllık paket yukarıdaki paket ücretlerinin iki katına geliyor. Yedek hattı hiç kullanmazsanız bile her ay 14.94TL iletişim vergisi ödemesi var. Ayrıca, sanırım 9 ay içinde para yatırmazsanız hat iptal oluyor.
yıllık paket anneme yapmıştım gecen ocakta yükleme yapmazsan sıkıntı olmuyor telsiz borcu icin net birşey söyliyemem anem faturalıdan geçmisti geçiş yaparken bir yıllık telsiz borcu pesin alınıyor ttmobil ayrıca kulandığım paket bana fazla geliyor 25 yasindayiz belki kulanirim dedim meger benim ruhum yaşlanmış haziran ayına kadar 84 tl 12gb 1000dk 250 sonra 242(22gb 1000dk 250sms) tl oldu çekmedigi için mahkemeye verdim ayrildim

20241210_180525.jpg

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,154
Kullanıcılar
453,254
Son üye
1mühendis1

Yeni konular

Geri