aynen öyle sayın ustam, arpayı kesinlikle veriyorlar.operatorlerede hak verin. Malum hirsiz caldigi komis.yona zam yapmis demekki. Yoksa bu fahis zam olmazdi.
aynen öyle sayın ustam, arpayı kesinlikle veriyorlar.operatorlerede hak verin. Malum hirsiz caldigi komis.yona zam yapmis demekki. Yoksa bu fahis zam olmazdi.
Öyle ya.aynen öyle sayın ustam, arpayı kesinlikle veriyorlar.
bazen yapılan yanlışı yakalayıp, tehdit etmek te işe yarıyor. bana verilen tarife gençler için olan. demek ki verebiliyorlarmış. hakkını bir şekilde aramazsan fena öpüyorlar. adaleti pahalı yaptılar, insanlar dava açamıyor, biraz hukuk biliyorsan da tırsıyorlar. ve en kötüsü ne biliyor musunuz? bizleri bölmeyi çok iyi biliyorlar ve bunu kendi tekelleri için kullanıyorlar.Öyle ya.
Ekmeğin fiyatına zam yapmamak için yırtın telefona yüzde 200 zam başka açıklaması yok. Neye fahiş zam geliyorsa asrın hırsızı halen almakta oldupu komisyona zam yapmış demektir.
Bu nasıl ekonomi? Hem çift hat hem ihtiyaç fazlası internete boşuna verilen para! Biz emeklilere uymaz, almayalım kalsın.bu zamlardan kurtulmanın en kolay yolu iki sim kartı kulanmaktır garantilidir faturasıza geçiriyorum hattımı 7 8 ay sonra uygun teklif yapıyorlar ben net 392 tl 60gb 1000 dk 250 sms vodafon ,her ay internetin ancak yarısını kulanıyorum
Ustad, yıllık paket yukarıdaki paket ücretlerinin iki katına geliyor. Yedek hattı hiç kullanmazsanız bile her ay 14.94TL iletişim vergisi ödemesi var. Ayrıca, sanırım 9 ay içinde para yatırmazsanız hat iptal oluyor.2 senedir Turkcell in yıllık paketini kullanıyordum 1 sene kafam rahat geziyordum. Fiyatı da çok güzeldi en güzeli paketim yenilendi mi faturamı aştım mı falan derdi yoktu. Bu sene paketimi kaldırmışlar üzüldüm. Bu tarz şeylerle uğraşmayı sevmiyorum.
Türk Telekom un yıllık olan paketini kullanmaya başlayacağım gibi yıllık 100 gb gayet yeterli geliyor fiyatı da 2200 falan zaten her ay devlet 10 gb öğrencilere destek veriyor böylece 220 gb ediyor yıllık ben 10 gb ını kullanmıyorum gibi. Her ihtimale karşı yedek hattım var içinde para var anında bi paket yaparım.