İletişim (cep ve internet) konusu

test
operatorlerede hak verin. Malum hirsiz caldigi komis.yona zam yapmis demekki. Yoksa bu fahis zam olmazdi.
aynen öyle sayın ustam, arpayı kesinlikle veriyorlar.

dün gece @rsimsek ustamız, uyuyan ben öküzün aklına karpuz kabuğunu düşürdü. hazır 21 aralıkta taahhüt sürem bitiyor, yenileme yapayım dedim. vodafone tobi ye sitede gördüğüm istediğim 143 ₺ olan tarife için onay verdim. eski tarifem 278 ₺ idi. ben yeni tarifeme sevinirken, gelen mesajlarla şok oldum tarifem birden bire 403 ₺ ye çıkmış.
haliyle sinirlendim ve müşteri hizmetlerini aradım 16 dakika bekledikten sonra, bir hanım kızımız çıktı ve derdimi anlattım. duruma o da şaşırdı. hatalı işlem için kayıt var filan dedi. küfür etmemek için kendimi çok zor tuttum. tarifem düzelmezse pazartesi günü hattımı iptal ettireceği de söyledim. değişiklik yapamıyor, düzenleme yapamıyor hiç bir şekilde yardımcı olamıyordu. konu ile ilgileneceğini ve durumumun düzelmesi için elinden geleceğini söyleyip iyi geceler diledi.

bu gün hattımı nasıl iptal ettiririm diye olasılıkların tamamını inceledim. zaten yarın pazartesi dönüş veya düzelme olmazsa hattımı iptal ettirecektim. yaklaşık 30 yıldır kullandığım numarama veda demekti benim için. yaklaşık bir saat kadar önce vodafone beni aradı. durumda bir karışıklık olduğunu yeni bir tarife için beni yönlendireceğini söyledi. tarife detayı istediğimde, bana 140 ₺lık bir tarife ve + 15 ₺ zımbırtı ile 155 ₺ olacağını söyledi ve kabul ettim. gelen mesajlar ve uygulama üzerinden yeni tarifeme geçmiş bulunuyorum. yani şerefli vodafonu biraz tehdit etmezseniz yüksek tarifeye mahkum oluyorsunuz.
bana geçmiş olsun. @rsimsek ustamızın sayesinde, aklıma düşürdüğü karpuz kabuğu bu sefer işe yaradı.

Ustam üst paragrafı okurken hatalı bir duruma sebep oldum diye çok üzüldüm. Çünkü paylaşılan paket ücretleri her zaman yeni hat ve numara taşıma durumunda uygulanan tarifelerdir. Aynı tarifede genelde bu imkanlar sunulmuyor, kazık ücretler dayatılıyor. Bu durumda da kararlı olarak biraz diş göstermek gerekiyor. Ayrıca ben de defalarca hattımı taşısam da aynı numarayı kullanıyorum. Yani pireye kızıp yorganı yakmaya gerek yok. Hattı aynı numara ile başka bir operatöre taşımak yetiyor. İlk başlarda bu durum, numara taşıma yoktu diye hatırlıyorum. Başka operatöre geçince numara da o operatöre tahsis edilen numara ile başlamak zorundaydı.

Sonrasında senin adına sevindim.:)

Zamanında İskandinav ülkelerinde olsa gerek operatörlere/servis sağlayıcılara ücretsiz hizmet verme zorunluğu getirilmişti diye hatırlıyorum. Tabi ki oralarda nüfus az, gerilir çok, sosyal devlet gerekleri de çok daha etkin yerine getirilebiliyor.

aynen öyle sayın ustam, arpayı kesinlikle veriyorlar.
Öyle ya.
Ekmeğin fiyatına zam yapmamak için yırtın telefona yüzde 200 zam başka açıklaması yok. Neye fahiş zam geliyorsa asrın hırsızı halen almakta oldupu komisyona zam yapmış demektir.

Öyle ya.
Ekmeğin fiyatına zam yapmamak için yırtın telefona yüzde 200 zam başka açıklaması yok. Neye fahiş zam geliyorsa asrın hırsızı halen almakta oldupu komisyona zam yapmış demektir.
bazen yapılan yanlışı yakalayıp, tehdit etmek te işe yarıyor. bana verilen tarife gençler için olan. demek ki verebiliyorlarmış. hakkını bir şekilde aramazsan fena öpüyorlar. adaleti pahalı yaptılar, insanlar dava açamıyor, biraz hukuk biliyorsan da tırsıyorlar. ve en kötüsü ne biliyor musunuz? bizleri bölmeyi çok iyi biliyorlar ve bunu kendi tekelleri için kullanıyorlar.

deccal mesajlarıma dadandı. Size başka bana başka gösteriyor. Metni değiştiriyor. Bu forum yazılımlarının bedava olmasının sebebi demek buymuş.

bu zamlardan kurtulmanın en kolay yolu iki sim kartı kulanmaktır garantilidir faturasıza geçiriyorum hattımı 7 8 ay sonra uygun teklif yapıyorlar ben net 392 tl 60gb 1000 dk 250 sms vodafon ,her ay internetin ancak yarısını kulanıyorum

2 senedir Turkcell in yıllık paketini kullanıyordum 1 sene kafam rahat geziyordum. Fiyatı da çok güzeldi en güzeli paketim yenilendi mi faturamı aştım mı falan derdi yoktu. Bu sene paketimi kaldırmışlar üzüldüm. Bu tarz şeylerle uğraşmayı sevmiyorum.

Türk Telekom un yıllık olan paketini kullanmaya başlayacağım gibi yıllık 100 gb gayet yeterli geliyor fiyatı da 2200 falan zaten her ay devlet 10 gb öğrencilere destek veriyor böylece 220 gb ediyor yıllık ben 10 gb ını kullanmıyorum gibi. Her ihtimale karşı yedek hattım var içinde para var anında bi paket yaparım.

bu zamlardan kurtulmanın en kolay yolu iki sim kartı kulanmaktır garantilidir faturasıza geçiriyorum hattımı 7 8 ay sonra uygun teklif yapıyorlar ben net 392 tl 60gb 1000 dk 250 sms vodafon ,her ay internetin ancak yarısını kulanıyorum
Bu nasıl ekonomi? Hem çift hat hem ihtiyaç fazlası internete boşuna verilen para! Biz emeklilere uymaz, almayalım kalsın.;)
2 senedir Turkcell in yıllık paketini kullanıyordum 1 sene kafam rahat geziyordum. Fiyatı da çok güzeldi en güzeli paketim yenilendi mi faturamı aştım mı falan derdi yoktu. Bu sene paketimi kaldırmışlar üzüldüm. Bu tarz şeylerle uğraşmayı sevmiyorum.

Türk Telekom un yıllık olan paketini kullanmaya başlayacağım gibi yıllık 100 gb gayet yeterli geliyor fiyatı da 2200 falan zaten her ay devlet 10 gb öğrencilere destek veriyor böylece 220 gb ediyor yıllık ben 10 gb ını kullanmıyorum gibi. Her ihtimale karşı yedek hattım var içinde para var anında bi paket yaparım.
Ustad, yıllık paket yukarıdaki paket ücretlerinin iki katına geliyor. Yedek hattı hiç kullanmazsanız bile her ay 14.94TL iletişim vergisi ödemesi var. Ayrıca, sanırım 9 ay içinde para yatırmazsanız hat iptal oluyor.

Son düzenleme:
artık gsm hattı bir boyunduruk, belki farkında değilsiniz. numaran yoksa yaşama hakkın yok farkında değilsiniz. gsm numaram yok kullanmıyorum deyin de görün bakalım. banka uygulamalarım olmasa kullanmayacağım zaten. gerçi ben de hak ediyorum sekiz tane banka benim neyime.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,037
Kullanıcılar
453,004
Son üye
kazım1364

Yeni konular

Geri