bundan 1 yıl önce ups in akü grubunu bağlarken, bır once ups aku grubunun sıgortalı oldugu aklımdaydı ancak baglantısını yaptıgımla onu karıstırmısım kii tam kabloyu kenara iteyim dedim elimin tersiyle senmisin iten nutkum kesildi aklımdan tek sey gecıyor nasıl böyle bir hata yaptım, tabı bu arada etrafımda calısanlar var ve benı goren yok ben tıtrıyorum ne yapabılırım dıye dusunuyorum artık beynımde kı goruntuler yok olmaya baslamıstı artık aksam eve gıdıp esımı goremeyecegımı dusunmeye baslamıstım içimden bır ses bagır dedı duysunlar senı agzım bır mılım dahı acılmadı daha baska ne yapabılırım dıyorum artık goruntuler sılınmeye baslamıstı beynımden en son ayaklarıma bır kaldırma kuvvetı uygularsam dedım belkı ama onu da basaramadım derken cok az bır esneme oldu sonra goruntuler kayboldu.daha olmemıstım tıtreme devam edıyor benı goren yoktu. en son bır kac metre uzakta yerde tıtrıyordum halen, ne mi oldu bu olayı yere comelmıs bır halde yasadım ve o ayaklarıma uyguladıgım az kuvvet, ılahı kudretle bırlesmıs fırlamıstım yerımden, hanı bagırmak ısteyıpte bagıramadıgım cenem cozulmus buyuk sesle haykırmıstım Allah dıye . sonrasında ellerımde yanık bır kac hafta suren bır tıtreme hıssı ve bunları yazarkende halen tıtrıyormuscasına yasamak en onemlısı TECRUBE sahıbı oldum.( dc 785 ve 385 volt vardı kablolarda ben artı ve eksı uclara ıkı elımden yakalanmıstım kurtulusum bır mucıze dıyorum.)