aykoben Üye Katılım 5 Ara 2011 Mesajlar 12 Puanları 1 Yaş 40 4 Şub 2012 #21 Benim fikrimce Chrome hızlıve java eklentilerinde sorun yok. Mozilla Firefox ta aynı şekilde tercih edilebilir. Internet Explorera bence hiç bulaşmamak en faydalısı.
Benim fikrimce Chrome hızlıve java eklentilerinde sorun yok. Mozilla Firefox ta aynı şekilde tercih edilebilir. Internet Explorera bence hiç bulaşmamak en faydalısı.
emulemodes Üye Katılım 10 Ocak 2011 Mesajlar 17 Puanları 1 5 Şub 2012 #22 firefox profesyonel ısı explorer çoğu web sitelerin desteklediği sitedir belki kötü amaçlıda olabılır ancak dosyaları calıstırma planı sabıt tır
firefox profesyonel ısı explorer çoğu web sitelerin desteklediği sitedir belki kötü amaçlıda olabılır ancak dosyaları calıstırma planı sabıt tır
sinan37700 Üye Katılım 30 Kas 2010 Mesajlar 3 Puanları 1 5 Şub 2012 #26 Crome hızlı ve iyidir. Aslında Firefox Crome hızına yetişse daha iyi ama tek dezavantajı yavaş olması
Crome hızlı ve iyidir. Aslında Firefox Crome hızına yetişse daha iyi ama tek dezavantajı yavaş olması
murtiow Üye Katılım 12 Ocak 2011 Mesajlar 366 Puanları 16 Yaş 53 6 Şub 2012 #27 Google Chorme .hem çevirisi de var
omeryilmaz942 Üye Katılım 12 Mar 2011 Mesajlar 54 Puanları 1 Yaş 56 Konum diyarbakır 6 Şub 2012 #29 murtiow' Alıntı: Google Chorme .hem çevirisi de var Genişletmek için tıkla ... crome hızlı, kullanışlı en azından murtiow arkadaşın dediği gibi her dilden çevirisi olduğu için iyi ben kullanıyorum
murtiow' Alıntı: Google Chorme .hem çevirisi de var Genişletmek için tıkla ... crome hızlı, kullanışlı en azından murtiow arkadaşın dediği gibi her dilden çevirisi olduğu için iyi ben kullanıyorum
alemdar Üye Katılım 22 Tem 2007 Mesajlar 20 Puanları 1 Yaş 40 6 Şub 2012 #30 crome ve firefox derim ben. indirme motorları güzel. ama iexplorer ın yeni sürümü de gayet başarılı. windows8 de de o geliyo.
crome ve firefox derim ben. indirme motorları güzel. ama iexplorer ın yeni sürümü de gayet başarılı. windows8 de de o geliyo.