adim muhalefete cikacak- ama gene yanlis gene yanlis
asil crt tv ler daha az akim cekebilir nlkrmalde-
cunku tv lerde ptc otomatiktir, sen istesen de istesen de ilk 1 saniye sonunda ptc tekrar kontak acmaz. her daim iscak kalir,
daha once
Elektronik projelerde uzun bir yazim vardi, bilgisayar monitorleri ile ve diger ekonomi ile alakali.
neyse yeni modeller icin soyluyorum yani aslinda yeni dedigim crt ler de tarih oncesi kaldi ya
ben gibi antikalar kullaniyor artik. bir de ben gibi goruntu manyaklari
yeni model crt monitorunuz varsa onlarda miknatislanma icin set koyan ptc yi istediginiz an sogutabilirsiniz, cihaz menusunde bir secenektir, mihnatis isareti vardir, onu secnce tisss da eder
bunu ups calisirken bir kere yapin. artik kasa zaten calismaz da ilk aku mu yoksa ups trafosu mu duman cikarir bilemem
oysa ki zaten calismis bir tv nin ptc sine sivi azot sikmadan kolay kolay miknatislanmayi tekrar calistiramazsiniz
her daim 85 derece ustunde kalir. bunu da bir isitici parca gibi calisarak yapar, soyle ki, siradqn ptc ler 2 bacaklodir, oysa ki tv ptc leri 3 bacaktir, bir bacak dogrudan degasus a gider, obur bacak ana besleme. ucunch bir bacak var ki. o da ptc nin bir tarafinda her daim enerji kalmasini saglar, ki genelde besleme trafosuna giden hat olur.
ki zaten orda bir temassizlik olursa tv salteri atar,
binbasi kizmiyorsundur umarim