İstanbul Demirdöküm Kombi Servisi

Cengiz5230

Üye
Katılım
17 Ara 2011
Mesajlar
2
Puanları
1
Firma Ünvanı: Demirdöküm Kombi Servisi

Faaliyet alanı: Teknik Servis

Adres: İstanbul

Telefon:

Fax:

Web Sitesi: (varsa)

mail adresi:

Yetkili Kişi:

Demirdöküm Servisi size mümkün olan en ekonomik, en hızlı ve en kaliteli servis hizmetini sunabilmek amacıyla servis teknisyen ekiplerine belirli eğitimler vererek ve sınavlar yaparak daha iyi hizmet anlayışı gütmüştür. Demirdöküm servisleri merkez ofisimizden bilgisayar kontrollü olarak mobil servis ağı sayesinde 7/24 teknik servis ekiplerimize ulaştırıyoruz. Servis organizasyon departmanımız tarafından servis verilecek müşteri 30 – 45 dakika önceden aranarak müşterinin müsait olup olmadığı sorulur, şayet müşterimiz müsait olduklarını söylediği takdirde servis hizmeti verilir.

7 Gün 24 Saat hiç durmadan siz DemirDöküm kullanıcıları için servis hizmeti veriyoruz. Çağrı merkezimizi dilediğiniz saatte arayıp servis için kaydınızı bırakabilirsiniz.Kombi Bakım alanında deneyimli ekip ve profesyonel kadromuzla istanbul'un tüm bölge ve semtlerine DemirDöküm kombi bakımı ve arıza hizmeti vermekteyiz.

Demirdöküm servisi uzmanlaşmış personel yapısı sayesinde satış sonrasında oluşan arızalarınızı yerinde ve 7/24 hizmet anlayışı ile problemsizce onarım işlemi yapmaktadır. Demirdöküm kombi bakımı kombinizin sağlıklı çalışa bilmesi siz müşterilerimize daha faydalı olabilmesi için çok önemlidir.

Demirdöküm Kombi Servisi olarak ilk önceliğimiz adresinize gelmeden telefon yardımıyla sorunuzu gidermektir. Teknolojinin pahalı nimetlerinden olan kombi ve ısıtma cihazları yanlış bir işlem sonucunda sizlere çok daha büyük masraflar oluşturmakta ve uzun süreli mağduriyetler sağlamaktadır..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
129,166
Mesajlar
923,873
Kullanıcılar
451,516
Son üye
SERDAR ASLAN

Yeni konular

Geri
Üst