Hatip d
Üye
Siz aspilsan kullandınız mı pekiAyarlı bir adaptörle 4,2 vererek çalıştırın akımını görün 1 amper civarı ise 5 vattır. Yanma devam ediyor ise sorun pillerdedir.
Siz aspilsan kullandınız mı pekiAyarlı bir adaptörle 4,2 vererek çalıştırın akımını görün 1 amper civarı ise 5 vattır. Yanma devam ediyor ise sorun pillerdedir.
Siz aspilsan kullandınız mı peki
Şuan bı fenerin orjinal pilleri birde benim evde tıraş Makinesi nin iki tane pili daha mevcut onları kullanıyorum birşey daha vardı feneri aldığım yer pilleri getir şoklayalim dedi bu pilleri düzeltir miAspilsan kullanmadım çevrenizde bulabilirseniz tercih edin öneririm. Yüksek kapasitelerin fiyatları da yüksektir. Günlük kullanım sürenize göre kapasite seçin. iki takım alıp biri bitti mi şarja takıp diğeri ile devam edersiniz. Harici şarj cihazınız da olsun.
Ölçü aletiniz var ise dolduğunda ölçün yaklaşık 4.2 volt olmalı. Şoklama her durumda yapılmaz pili inceleyip yapmak gerekir şoklarken kullanılamaz hale de gelebilir.Şuan bı fenerin orjinal pilleri birde benim evde tıraş Makinesi nin iki tane pili daha mevcut onları kullanıyorum birşey daha vardı feneri aldığım yer pilleri getir şoklayalim dedi bu pilleri düzeltir mi