çaylakelektrikçi
Paylaşımcı üye
Kaba üslup nerde?..ben kaba veya hakaret edici birşey yazmadım sana..tehlikeli olduğu konusunda ben de hemfikirim..yalniz yapılan bir iş var ortada.dogru Veya yanlış..zaten konuyu açan abimiz de kesin doğru patent alicam bu işten diye birşey de yazmamış..forum üyelerinn fikrini sormuş.senin yorumuna bakıyorum kucumsercesine, üstten bakarcasina.!!.tamam yanlış diyelim yapılan doğrusunu da yaz ki herkes faydalansın..başka ne yapılabilir sen söyle bakıyorum yapıcı birşey yazdığın yok birde dalga geciyosunzBu tavrınıza aslında verecek cevabim yok ama yukarıda ani frenleme de bant testerenin kopma ihtimali olduğunu ve bunun kullanıcıya allah muhafaza zarar verebileceğini @sami inci üstadımız açıkladı. Ayrıca yüksek güçlü motorlarda ters akımla frenlemenin yaratacağı mekanik stresler yüzünden bu sistemin kullanılamayacağı literatüre girmiş bir bilgi . Yanlış ve zararlı uygulamalardaki hataları emek verilmiş diye alkışlayacak halimiz yok . Bir daha hicbir mesajından alıntı yapmayın lütfen. Böyle kaba tavırlara cevap yazmaya ayıracak kadar vaktim bol değil.