Şu özelliklere bakar mısınız?

dusuk ayarda acacaktir, ama ekran ayarlarini arttirirsan kasar, sa, 2 ghz islemci ve 128 mb, 64 bit gpu ister en dusuk. ayarlari acarsan kasilir.

yok ortalama ayar acarsin ya da liberty,vice city oynarsin. ila sa mi sart?

7-8 sene öncesi dedim herhalde bazı arkadaşlar iyi okumadı yani sene 2007 o zamanlar GTA4 daha doğmamıştı

Hatırlatalım;
-GTA: 1997
-GTA2: 1999
-GTA3: 2001
-GTA 3 Vice City: 2002
-GTA San Andreas: 2004
-GTA 4: 2008
-GTA 5: 2013

bu durukda islemci sonradan upgrade edilebilir. ama ayni pinde bir seu bulmalisin.

Merhaba.Ekran kartı tümleşik (Onboard) olanlarında çok zor grafik gerektirmeyen oyunlarda bile ekstra soğutma fanı sesi duyulur.Özel laptop soğutucusu kullanılsa bile bu fan sesleri çok azalmayabilir.HP 550 laptopum bu türden tümleşik ekran kartlı olduğu için ancak nette ve yazı yazmakta kullanıyor,orta seviyeli grafik gerektiren (3D) oyunlarda çok kısa süreli kullandıkça bile (Unreal Tournament serisi,Quake 3 Arena,Zuma,vb.) işlemci çok ısınıp ısıyla lineer artan fan devrinin artmasıyla laptop çok çekilmez hale de dönebiliyor,buna çok dikkat edin derim.

Eğer orta seviyede grafik gerektiren oyunlar da oynanacaksa mutlaka ekran kartının tümleşik değil,tam bağımsız olmasını dikkate alın bence.Bu fiyata göre bu teknik özellikler iyi görünebilir,ama birkaç basit oyun dışında nette,yazı yazmakta,mp3 veya müzik dinlemekte,vb.tüm fonksiyonları tam kullanılıp,tam yerinde test edilmedikçe şahsen gözü kapalı olarak onu satın almazdım.Kolay gelisn.

ustat soylediginin ekran kwrti degil marka ile alakasi var cunku 1 hp nin fanlari cok ufak oluyor. 2 fan cikislari cpk sacma sapan yerlerd oluyor-misal kanin dik kenari ile alt kenarinin birlesimi- bu noktalarda da diz ya da yandaki esyalar ya da alttaki esyalar nedeni ile sogutma mumkun olmamaktadir.bu kadar dar alanlar sadece alcak basinc alani ile sogutma yapabilmekte iken fan cikisi oldugu icin yuksek basinc alani olusmakta, bu da sogutmaktan cok isitmaya neden olmakta. ayrica fan cikislarinda toz birikip beze donuyor. bazilari toz filtresi sanip soktugunde birakiyor onu onu sokup atarsan pc rahatlar.
yoksa benim arkadasim pes 2012 yi ob gpu ile cok rahat oynuyordu. ya da cod serisini. ve hatta bazi cod versiyonlari sadece gpu da calisabilmekte. harici gpu larla calismasi icin yama istemekte, bu da verimi dusurmekte. ya da moh serisi.
neyse dedigimgibi senin pc ye sen istedigin gpu yu tak gene isitir. sozgelimi, ayni ozellikte -i3 cpu, 1gb cuda gpu, 4 gb ram- olan sony vaio ile hp kapistirdik. most wanted bak ne kadar dandik oyun ag uzerinden kapistik. 2. tura gelmeden kut arkadas koptu. ne oldu? isidan pc kendini kapamis. vaio ise buz gibi idi resmen. amanbirinde 2.5 cm lik ufacik fan oburunde hayvan gibi 5000 rpm fan, hayvan gibi spgutucu blok. isinir mi o
yoksa kastettigin oyunlar, atom islemci ile bile acilan oyunlar-denedim -

Almiyayim mi simdi ben laptopu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…