Hepar_-_
Üye
Evet ustam senden bi fikir alsam hic fena olmaz aslinda alma dersen almicam biliyosun pek anlamiyorum ben kullaniciyim sadeceeksik okumusumdur kusura kalma
Evet ustam senden bi fikir alsam hic fena olmaz aslinda alma dersen almicam biliyosun pek anlamiyorum ben kullaniciyim sadeceeksik okumusumdur kusura kalma
Anladim. Yurtta sıkılıyorum. Gta San'ı defalarca bitirmeme ragmen vazgecemedim bi turlu. Onu bi acarsa alacamal al da cok bir sey bekleme.ha denk getirebilirsen o sokete uygun bir i ya da c2d falan bulursan iyi olur.
Mitolojiye mi kaciyorsen bir de dark messiah of maght and magic i dinle
ooo hem de ne mitoloji. antik devirden kalma bir oyun. hem konu hem cevre hem de yapildigi devir itibari ileMitolojiye mi kaciyor
Gta San bana bagimlilik yapti usta neden bilmiyorum ama oyle. Bir de Rome Total War inanilmaz guzel oyunlar.ooo hem de ne mitoloji. antik devirden kalma bir oyun. hem konu hem cevre hem de yapildigi devir itibari ile
ama intelde en kotu c2d istemesi ile, 128 bit ekran karti istemesi ile de ohazingen yapti. oyle yuksek sistem ihtiyaci istiyordu ki. ciktiktan 2 sene sonreasinda millet oynayabildi o pc ile acarsin ama kapatamazsin