arkadaşın biri ben yaptım oldu dedi mantıken olmaması gerekiyor çünkü nüveler ortak olduğu ve yıldız veya üçgen bağlantı olabilir çok kafama yatmadı yada yalan söylüyordurBöyle olabiliyorsa,trifaze şönt reaktör kullanmak yerine, neden monofazeye
ihtiyaç duyulmuş olabilir ?
ben yaptım oldu, çoook tehlikelidir. götürüsü getirisinden daha fazla olur. konu ile alakalı değil ama o zamanlar delikanlı zamanlarımız. pejo, mobilet yaşı tutanlar bilir. iki tekerler ve iki zamanlı motorları vardır, benzin ve yağ karışımı ile çalışırlardı. ben deli bozuk mazotla çalıştırdım. yaptım oldu. çalıştırdım bir depo mazot yaktım, sonra gidip motor rektefiye yaptırdım. yaptım oldu güzeldir ama pahalıdır. oyun her zaman kuralına göre oynanır.ben yaptım oldu dedi mantıken olmaması gerekiyor
arkadaşlar şönt reaktör sürücüye 3 adet monofaz şönt reaktör yerine 1 adet trifaz şönt reaktör olmaz mı olmaz ise nedeni nedir.
biraz daha açarmısınız örnek atayorum l1 faıznda şönt reaktör ihtiyaçı yüzde 70 diğerlerinde 40 30 bir sorun olurmu yada l1 fazı yüzde yüz sürerken reaktörün diğer fazları etkilenir mi sonuçta röle her fazı ölçüp sürücüyü her faz için ayrı sinyal gönderiyorReaktif yükünüz dengeli ise değişken değilse yani azalıp eksilmiyor ise olabilir. Diğer türlü olmaz
biraz daha açarmısınız örnek atayorum l1 faıznda şönt reaktör ihtiyaçı yüzde 70 diğerlerinde 40 30 bir sorun olurmu yada l1 fazı yüzde yüz sürerken reaktörün diğer fazları etkilenir mi sonuçta röle her fazı ölçüp sürücüyü her faz için ayrı sinyal gönderiyor