Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MERABA ARKDAŞLAR ELİMDE 150W GÜCÜNDE BİR TRAFO VAR DENEY SETİ YAPMAK İÇİN YÜKSEK AMPERLİ GÜÇ KAYNAĞI YAPMAK İSTİYORUM 15 A ÇIKIŞ VEREBİLEN BİR DEVRE BULDUM NETTEN ANCAK ISA DEVRE KORUMASI YOK NASIL EKLEYEBİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
MERABA ARKDAŞLAR ELİMDE 150W GÜCÜNDE BİR TRAFO VAR DENEY SETİ YAPMAK İÇİN YÜKSEK AMPERLİ GÜÇ KAYNAĞI YAPMAK İSTİYORUM 15 A ÇIKIŞ VEREBİLEN BİR DEVRE BULDUM NETTEN ANCAK ISA DEVRE KORUMASI YOK NASIL EKLEYEBİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Fazla deneyiminiz yok ise trafonun çıkışına akım ihtiyacınıza uygun seri bir ve otomat ekleyebilirsiniz(3-5amper). Verdiğiniz devre ile sürekli 15 amper almanız zor 40 volt çıkışlı 150 vat bir trafo kullanacaksanız zaten alacağınız akım 3,75 amper civarı olacaktır
Bu devre çalışmaz.. 24V luk doğrultma sonrası 24x1.4=40V yani tepe değer 40V olur.Halbuki 35V luk kondansatörler bağlanmış.. Çalıştırıldıktan 2-3 dak sonra kondansatörler gümmmmm....