Amacım paramın çok olması değil. Bir otomasyoncu kardeşim bu gün böyle bir söyle de bulundu. Hepinizin bilgilerinden faydalanmak istiyorum. Çalışma hayatımda bu motpr sürücü ile hiç çalışmadımparanız çoksa deneyin motor ve sürücü yanarsa çöpe atarsınız paranız azsa 1,5 kw sürücü ile 1,5kw motor çalıştırın
Bazı sürücüler çalışabilir ama sürücü büyük motor küçük olsa sorun olmaz motor bir makine veya mekaniğe bağlı değilse çalışabilir ama sağlıklı olmaz ABB sürücüler kendinden büyük motor bağlayıp çalıştıran duydum ama ben yapmadım yapmak da istememAmacım paramın çok olması değil. Bir otomasyoncu kardeşim bu gün böyle bir söyle de bulundu. Hepinizin bilgilerinden faydalanmak istiyorum. Çalışma hayatımda bu motpr sürücü ile hiç çalışmadım
:en de aynı şekilde düşünüyorum. Ancal deneyim ve teceübeai olanlardan bilgi almayı severim... Bir çok malzemenin içi aynı sasece dış kılıfı farklı oşduğuna çok şahit oldum. Adam akımı kapat sür. Gitsin dedi onında demekki bir tecrübesi olmuşBazı sürücüler çalışabilir ama sürücü büyük motor küçük olsa sorun olmaz motor bir makine veya mekaniğe bağlı değilse çalışabilir ama sağlıklı olmaz ABB sürücüler kendinden büyük motor bağlayıp çalıştıran duydum ama ben yapmadım yapmak da istemem