Sanırım bu devreyi direk pile bağlayıp şarj edeyim diyorsun. Usb olduğ için çıkışı 5v sabitliyor, arkadaşların tavsiyelerine uy, buraya direk pili bağlama şarj devresi üzerinden şarj et.sayın by lent yorumunuz için teşekkür ederim fakat ben o devrede usp çıkışdır diye tahmin ediyorum eğer usp çıkış ise usp portunu söküp 2 tane kablo bağlasam benim projem için işimi görür yanlış mı biliyorum
Hangi satırda hangi kelimeden bu sonucu çıkardın?yani 1 liralık mal alıp 100 liralık hava basıyoruz o yüzden satmıyor mu adamlar
Sanırım bu devreyi direk pile bağlayıp şarj edeyim diyorsun. Usb olduğ için çıkışı 5v sabitliyor, arkadaşların tavsiyelerine uy, buraya direk pili bağlama şarj devresi üzerinden şarj et.
Hangi satırda hangi kelimeden bu sonucu çıkardın?
@T-Tech ben satıcıyla ilgili bi olumsuz yorum gibi anlamışım, yanlış anlama var özür dilerim. Maalesef bi kez daha belirttiğin gibi sorunluyuz sorunun kaynağını biz oluşturduğumuza itiraz ediyor okumayı sevmiyoruz.
yani hem adamların en düşük satış yaptığı biziz hem de en çok sorun çıkaran kesimdeyiz.
- Malesef Türkiyedeki müşterilerimiz, müşterilerimizin %1 ini oluşturdukları halde, sorunlu müşterilerimizin %50 den fazlasını oluşturdukları için Türkiyeye satışı durdurduk