1. Sınıf - Öneri

@freemo716- webtasarım kovalamakta zevkli iş,katılıyorum :)
 
bizim lineer cebir hocasının dediği gibi
"MATLAB ÖĞRENİN C ÖĞRENİN" :)
 
herhengi bir elektrik projesi çizim programını indirip örnek elektrik projelerini oraya uygulayabilirsin.
Cofaso olabilir kullanımı basit Türkçedir.
 
İleride iyi bir arge müh. olmak istiyorsan şu programları çok ileri düzey değil fakat az da olsa bil.Basit de olsa bir ürün tasarla.Ama arge müh. olacaksan.
-Assembly(İleride kullanmayacak olsan da bilmen son derece önemli,çünkü denetleyicilerde yapacağın işlemlerin temeli bu.)
-C(C'yi çok iyi öğren.)
-Matlab(Az bilmende fayda var.)
-Proteus(Bunda devreni tasarla kodunu yaz işlemcini test et-ARES kısmında PCBni tasarla evde kendin ütü metodu ile PCBni oluştur.ARES i iyi bilirsen ileride tüm CAD programlarını iyi kullanırsın.)
-CCS C(PIC için C'de derleme programı.Kullanımı kolaydır.15 liraya serdar çiçek in kitabı var,iyi okursan 1 ayda baya iyi öğrenirsin.)
-C# Visula Studio(Deneleyici ile yaptığın projeleri,bilgisayar ile kontrol etme yeteneği sağlar,görsel arayüz yapabilrisn,çok faydalı olur.)

Bunları yapabilirsen hem iş bulman çok kolay olur.Kariyer ya da yenibiriş e gir bir bak ne kadar çok arge müh. aranıyor.ya da diğer seçeneklere de bakabilirsin.hangi alana talep fazla,kim ne özellik arıyor bunları incele.Ama önemlisi sevdiğin işi yap...
 
konu biraz eski fakat yorum yazan herkese ben de teşekkür ederim bende 2.sınıfa geçtim ve ne yapmam gerektiği konusunda kafamda soru işaretleri var bu sorulara siz tecrübeli arkadaşlarımızın sayesinde cevap bulabiliyoruz =)
 
PIC ve PLC . Birde varsa imkanın bilgisayar mühendisliğiyle çift anadal yap derim. Emin ol pişman olmazsın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,847
Mesajlar
920,962
Kullanıcılar
450,951
Son üye
İrfan POLAT

Yeni konular

Geri
Üst