10 km radyo frekansı

Katılım
19 Eki 2008
Mesajlar
72
Puanları
1
arkadaşlar herkese selamlar.Benim bir firmaya radyo frekans veya daha farklı kontrollu bir kumanda panosu için teklif vermem gerek yanlız benden istenen.Kumanda panosunu yaklasık 10 kilometre mesafeden kontrol etmek istiyorlar böyle bir sistem hazır varmıdır.Bana yardımcı olabilecek arkadaş varsa şimdiden teşekkürler.
 
10 km RF kontrol için problem oluşturma ihtimali olabilir, net bilgim yok. Fakat, cep telefonu ile uzaktan kontrol sağlayabilirsiniz. Bunlar için hazır modüller var. Hazır modülleri kullanabilirsiniz. Tarımsal sulamada uygulama alanına sahiptir.
 
roboelektronik mesajın için teşekkürler gsm kontrollü model ve firma bilgisi varmı.yardımcı olursan sevinirim.
 
linkini verdiğim firma istediğiniz otomasyon ürünlerini yapıyor linki incelersen

Telefonla Kumanda

TELEFONLA KUMANDA CİHAZLARI GENEL ÖZELLİKLERİ

Dünyanın dört bir yanından ; elektrik hattına bağlı cihazlarınızı açıp kapatmak istediğinizde, size telefon aracılığı ile bu cihazları kontrol edebilme imkanı sağlar.

- Siz tatilde iken evdeki ışıkları zaman zaman açıp, kapayabilir, müzik setini açıp, evde bir kişi varmış izlenimini yaratarak hırsızları yanıltabilirsiniz.
- İşten eve gelmeden yazın klimanızı, kışın kombinizi çalıştırıp, daha uygun bir ortama kavuşabilirsiniz,
- Fırındaki yemeğinizin siz gelene kadar sıcak olmasını sağlayabilirsiniz
- Güvenlik amacıyla evinize veya işyerinize girmeden önce çevre/bahçe aydınlatmasını açabilirsiniz.
- Endüstriyel Isıtma, soğutma, pompalama vb
- Hayal gücünüze göre daha birçok uygulama bulabilirsiniz.
 
roboelektronik ve yunusx arkadaşlarım verdiginiz bilgiler için öncelikle çok teşekkürler .Benim yapmak istedigim şu:6 adet 55 kilowatt su pompasının kontrolünü yani start stop ,termik arızası,su yok ikazı gibi bilgileri yaklasık 10 kilometre uzakta olan merkeze iletmek.Büyük bir ihtimalle plc kontrollü olur.Ana güç panosunu hazırladım ama benden şimdi böyle bir talepte bulundular.Sizce nasıl bir sistem kullanabilirim.Yardımlarınız için teşekkürler.
 
Sayın yunusx'in de bahsettiği gibi Telefonla Kumanda bu tarz bir sistemle işinizi çözebilirsiniz. Zaten, açıklamada da sulama sistemlerinde genelde kullanıdığından bahsedilmekte, radyo frekansında bazı sorunlar yaşayabilme ihtimali var ama bu tarz bir sistem işinize yarayacaktır. Ayrıntılı bilgiler sitesinde verilmiş. İnceleyip, firma ile irtibata geçebilirsiniz. İş sonrası tekrar bizleri bilgilendirirseniz memnun oluruz.
 
bizim fabrikadaki makinalarda plc ye bağlı modemler var firma isterse plc ve internetin yardımı ile makinanın durumunu arızasını yaptığı işi görebiliyor, bu bilgileri gönderebilecek yada görebileceğin bir sistem gerekiyor , arıza yada çalışıyor lambalarını bir yere koy onun karşınıda kamera yerleştir olmaz mı?
 
bizim fabrikadaki makinalarda plc ye bağlı modemler var firma isterse plc ve internetin yardımı ile makinanın durumunu arızasını yaptığı işi görebiliyor, bu bilgileri gönderebilecek yada görebileceğin bir sistem gerekiyor , arıza yada çalışıyor lambalarını bir yere koy onun karşınıda kamera yerleştir olmaz mı?

Bu taz bir sistemde kompanzasyon konusunda da yapıldığı gibi GPRS ile yapabilirsiniz fakat Nefer'in fiyatları hakkında bilgim yok ama Nefer olayı daha rahat olacağını düşünüyorum.
 
Arkadaşlar izmirde bir firma buldum.Firma ismini yazmamda bir sakınca olurmu bilemiyorum o yüzden yazmıyorum PLC ve RF kumandalı uzun mesafe (20 KM ) ürünleri var.Şimdi bu arkadaşlarla irtibata geçicem.Sizlere sistemin nasıl oldugu konusunda tekrar bana döndüklerinde bilgilendirecegim. Tekrar herkese saygılar işlerinizde başarılar.
 
t-1000-1rf delcom uzak mesafe konturol sistemi var izmir firması internetden tarattırısn görürsün
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,905
Mesajlar
921,576
Kullanıcılar
451,059
Son üye
landonor
Geri
Üst