10 Tane led tv'nin tek bilgisayarla ayrı ayrı kontrolü.

Proleter76

Üye
Benim 10 tane led televizyonum var ve ben bunları tek bir bilgisayardan ayrı ayrı bağımsız bir şekilde kontrol etmek istiyorum. Öyle olacak ki bir televizyonda slayt gösterisi oynatırken diğerinde bir video'yu oynata bilmeliyim. Önerileriniz nelerdir?

Benim 10 tane led televizyonum var ve ben bunları tek bir bilgisayardan ayrı ayrı bağımsız bir şekilde kontrol etmek istiyorum. Öyle olacak ki bir televizyonda slayt gösterisi oynatırken diğerinde bir video'yu oynata bilmeliyim. Önerileriniz nelerdir?

ya,10 çıkışlı Ekran kartı yapacaksınız,yada reji masası kuracaksınız.

10 tane rasperry pi al hepsini ethernet ile bağlayarak voltranı oluştur.
:)

10 tane rasperry pi al hepsini ethernet ile bağlayarak voltranı oluştur.
:)

Raspberry Pi ile ilk defa burada karşılaşıyorum ve açıksası nasıl kullanılacağı hakkında hiç bir fikrede sahip değilim. Deminden beri bu konu hakkında internet üzerinde biraz araştırma yapmaya çalıştım ama sağlıklı bir sonuç elde edemediğimi düşünüyorum. Sorunuma ne gibi çözümler getirebileceğim hususunda biraz daha yardımcı olabilir misiniz?

Monitörlerinizin hdmi girişi varsa Pi ile direk bağlantı kurabilirsiniz. Böylelikle 10 adet masaüstünüz veya stream yapan monitörünüz olmuş olacak(Stream için VLC linux dağıtımını kullanabilirsiniz (server/client)).
Hepsine 16 GB SD disk takarak 130 GB lık bir diskinizde oluşur.
PI deyince aklınıza bir cihaz gelmesin. Çünkü o kendi çapında küçük bir bilgisayardır(Embeded system).
Monitörleri senkron kullanabilirsiniz. Youtube sitesinde örnekleri mevcut.

Monitörlerinizin hdmi girişi varsa Pi ile direk bağlantı kurabilirsiniz. Böylelikle 10 adet masaüstünüz veya stream yapan monitörünüz olmuş olacak(Stream için VLC linux dağıtımını kullanabilirsiniz (server/client)).
Hepsine 16 GB SD disk takarak 130 GB lık bir diskinizde oluşur.
PI deyince aklınıza bir cihaz gelmesin. Çünkü o kendi çapında küçük bir bilgisayardır(Embeded system).
Monitörleri senkron kullanabilirsiniz. Youtube sitesinde örnekleri mevcut.

İlginize teşekkür ederim, çok makbule geçti. :)

Forum istatistikleri

Konular
129,840
Kullanıcılar
452,679
Son üye
kenan7777

Yeni konular

Geri