1000va ups ile normal bir Laptop ne kadar süre çalışır ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan koc006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel insan, zor bir soru zor bir cevap içeriyor. 1000 va =0,8 kw eder. (yaklaşık değerlerdir) 800/30= 26 saat gibi bir rakam eder ama bana gerçekçi gelmedi. çünkü o laptop gerçekten ne kadar güç tüketiyor? laptop amcanın da linkini verirseniz daha ayrıntılı hesaplamalar yapılabilir.

teoride 4-5 saat minimum alman gerekir ama tahmini süre veriyorum 2 saat. Sonra cihaz pile geçecektir.

Senin cihazın Type-C şarj portuna sahip iken UPS gibi çağ öncesi teknoloji ile bilgisayar kullanmak neden?

65W type-c adaptörün yok mu senin? Onun yerine 65W PD 3 sanırım standartı, ona uygun bir powerbank alabilirsin

60000mah 65w destekli powerbank çok verimli ve taşınabilir hafif bir şarj istasyonu olur sizin için.

evet 65w type-c adaptör var. ama dediğiniz powerbank ups den daha pahalı ve piyasada çok az sayıda onu almak kullanmak ekstra masraflı olur benim için.
o yüzden ups tercih etmek durumundayım.

1000 VA değeri kapasite ifade etmiyor, o yüzden elde edilebilecek süre açısından belirleyici değil. Ne kadar süre dayanacağı ile ilgili bir tahmin yürütmek için içerisindeki akülerin kapasitesine bakmak lazım. Benim tahminim en fazla yarım saat çalıştırır.

Ürünün üreticisinin sayfasında, 60 W güç çekersen 60 dakika dayanır diyor. Tabi bu ideal şartlar. Gerçekte alacağın değer bundan daha az olur.

1777818822060.webp

Adaptörü 45w gücünde olan bir laptop daha var onu kaç saat çalıştırır acaba? Cihaz ortalama 20-25w güç harcıyor.

Adaptörü 45w gücünde olan bir laptop daha var onu kaç saat çalıştırır acaba? Cihaz ortalama 20-25w güç harcıyor.
UPS ile süre hesabı yaparsanız çok karsız çıkarsınız, powerbank ile UPS aynı paralara hatta daha ucuzuna gelebiliyor

Forum istatistikleri

Konular
133,424
Kullanıcılar
459,423
Son üye
erkankurtuluskelleci@gmail

Yeni konular

Geri