LM2588 | Step-Up (Boost) Converter | Converter (Integrated Switch) | Description & parametrics
Merhaba.Sn.toyer;proteusta bu devreyi hiç deneme imkanınız oldu mu acaba? Dc-dc boost konverter devresine doğrudan anahtarlama yaparak da kumanda etmektir bu entegrenin görevi sanıyorum,devreden tam anladığım kadarıyla.Soğutma yetersiz olursa,iyi bir soğutucuya da bağlanmazsa 5 amper de alınamayacaktır kanatimce de,ayrıca sizin de söylediğiniz gibi.Deneyip test etmek de belki gerekebilir bu devreyi boş kalan bir zamanda.Zaten sitesindeki montaj resminde de iyi bir soğutucuya bağlanmış olarak çalıştığı da açıklıkla resimlerde görülmekte.320volt'daki sn.gevv'in bir referansıyla bunu paylaştım,ama datasheetinden henüz tam manasıyla da araştırmamıştım bu devrenin akım verme sınırını.Max.5A yazan akım da mutlaka bu değerin çok zorlanarak da elde edilebileceğini düşünerek max.denmiştir diye de düşünüyorum ben.Data sheetinde limit olarak 6.5 A (Switch current limit) typ (A) değerini de yukarıdaki tablosundan gördüm az önce.Kolay gelsin.Saygılarımla.