12 v ile uzaktan şerit led çalıştırma

AhmetGÖR

Üye
Merhabalar. Öncelikle kolay gelsin. Banyo dolabımın altına ve üstüne şerit led çektim. Dolabın üstünü banyo girişindeki anahtardan kontrol edebiliyorum. Dolabın altında 220 v elektriğim var. Buna bağlı şerit led taktir edersiniz ki hep yanıyor. Ben altta hep yanan şerit ledi üsteki ile senkron (Kablosuz olarak) açıp kapatmak istiyorum .Hangi ürünleri almalıyım ki dolabın üst mödülündeki led yandığında alttakide tetiklenip açılsın.

433MHZ Garaj Kepenk Röle Kartları geldi aklıma bunlarını 12 v ile tetik alcak bir şekilde çalıştırabilir miyim?

Cevabınız için Teşekkür ederim hocam.12 v ile garaj kepenk kontrol kartına nasıl sinyal gönderebilirim? Bilginiz varmı acaba?

Hazır takımlar satılıyor. Kumanda ve alıcı röle grubu. Kumanda ve alıcı eşleştirilmiş ürünler bulunmakta.
Alacağınızda, 12V ile çalışacağını belirtin veya kontrol edin.

Bu kumanda ve röle grubu ile sadece aç-kapa yapabilirsiniz. Eğer ışık seviyesini kısmak ve/veya renk değiştirme özelliği de isterseniz buna göre de kontrol cihazları bulunmakta.

İnternette baktıklarım genelge uzaktan kumandalı idi. Dükkanlardan bakarım. Teşekkür ederim ilginiz için iyi geceler dilerim.

Kumandalı istemiyorum hocam. Aydınlatma linyesinden gelen şerit led ile elektriğini prizden aldığım şerit ledi oda anahtarı ile açıp kapatmak istiyorum.

Dolabın üstünden alt kısmı neden beslemiyorsunuz?

Forum istatistikleri

Konular
129,806
Kullanıcılar
452,608
Son üye
murat620

Yeni konular

Geri