12 v ledi 5 v ile çalıştırma

Jbxtr

Üye
Arkadaşlar merhaba seri üretim bir projem için 30-40 cm şerit led montajı yapmam lazım fakat bu ledi telefon şarj cihazı ile usb den çalıştırmam lazım ledler 12 volt ben 5 volt ile yakmak için ne yapmam lazım yada 30-40 cm şerit led in verecegi ışığı başka ne ile verebilirim yardımcı olursanız sevinirim bulunduğum yerde 2 Elektrik firması 1 Elektronik firması ile görüştüm sonuç yok..

5v serit led araştırdım fakat 1-2yerde var sadece bu ledler yeni mi cıktı yoksa tutulmadığı için mi az ilerde bulamam diye başka yöntem bakıyordum
1- Mustafa ustanın dediği gibi DC DC step up MT 3608 kullanacaksın
2-Elektrik beslemesi sorununu ve montaj yerinde nasıl yapacaksın, yer yeni tesisat mı eskileri yenilemek mi???
3-maliyetin kurtaracak mı?

1- Mustafa ustanın dediği gibi DC DC step up MT 3608 kullanacaksın
2-Elektrik beslemesi sorununu ve montaj yerinde nasıl yapacaksın, yer yeni tesisat mı eskileri yenilemek mi???
3-maliyetin kurtaracak mı?
MT3608 2A Max DC-DC Aşamalı Güç Modülü Micro Usb Çıkışlı bunu buldum fiyatida uygun sayılır mikro usb çıkışı benim çok işime gelir bunun bir tarafına led i bağlasam mikro usb takınca çalışırsa tam istediğim olur

iyice kontrol et öyle al, bu arada 5 volt kasalı adaptör mü kullanacaksın yoksa her modüle telefon adaptörü mü?

iyice kontrol et öyle al, bu arada 5 volt kasalı adaptör mü kullanacaksın yoksa her modüle telefon adaptörü mü?
Söyle soyliyeyim 40 cm şerit led mt3608 aç-kapa anahtar micro usb den telefon şarj cihazı ile çalıştırmak istiyorum calistirabilirmiyim bu sistem ile 12v led 5v telefon şarj cihazi

mt3608 önce aç-kapa anahtarı koyarsan sağlıklı olur

mt3608 önce aç-kapa anahtarı koyarsan sağlıklı olur
Teşekkür ederim bağlantıyı nasıl yapacağım resimde gösterebilirseniz sevinirim aksi halde bir elektronikciye gidip bağlantıyı yaptiririm

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201123-220605_Opera.jpg
    Screenshot_20201123-220605_Opera.jpg
    238.7 KB · Görüntüleme: 130

Forum istatistikleri

Konular
129,786
Kullanıcılar
452,566
Son üye
FATHDLL

Yeni konular