Yaptıracağınız panoya takometre de bağlatıp motorların devrini amper metre bağlatıp çekilen akımınıda görüp etiketleyebilirsiniz!Madem motorlarda bu bilgiler eksik motorun çalışma voltajı kadar da çektiği amperde önemlidir yanılıyormuyum?380v çalıştırmamız imkansız. 380v sanayide monofaz çalıştırmıştık.Haklısınız.380'i boşta dahi döndüremeyiz anladığım kadarı ile.
Haklısınız ben birazdaha basit düşündüm.Pano şart diyorsunuz.sunline diye bir ürün önerdi bir arkadaş elektronikçilerin kullandığı o işinizi görür dedi. 12 ve 24 v için dedi 220 için direk bağlarsınız olur biter dedi.ben pek güvenemedim.
Ben yapabilirim ama ben kocaeli de yaşıyorum ve çalışıyorum.Sanırım siz izmir de nakliyesi bile çok pahalı olur çevrenizde mutlaka pano yapan birileri vardır.Çevrenizde yoksa internette mutlaka bulabilirsiniz.Panonuz için küçük düşünmeyin 1/0 şalterli prizli sinyal lambalı ve ampermetre ve volt metreli bir sistem kurdurun!Unutmayın ki şimdilik yeter dediğimiz hiç bir şey yetmiyor ve üstüne ekledikçe ekliyoruz ucuz yapalım derken çok daha pahalıya geliyor sonrası!Cüneyt bey kesinlikle hakısınız siz yapabilirmisiniz böyle bir pano yanlış anlamayın lütfen hakikaten beni anladığınız için söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?