16F84a Pic Dimmer Devresi(KOD?)

Katılım
10 Ağu 2010
Mesajlar
44
Puanları
1
Hocam Merhabalar Elimde Pic 16F84a entegreli bir dimmer devresi bulunmakta uzakatan kumanda ile kontrollü hocamız bunun program kodlarını istedi ne yalan söyleyim hani kodlarla falan aram iyi değil pek uğraşmadım bugüne kadar kodları aldıgım yere mi danışıyım devreyi verirler mi yoksa bulmamın başka bir yolu da var mı devre şehir dışından geldiği için gidip gelmesi sorun oldugundan bunu soruyorum hani bir şekilde pic in kodlarını bulabilrsem gerek kalmasın oraya kadar gitmeye nasıl halledebilirim acaba yardımcı olabilir misiniz ilginize şimdiden teşekkürler :)
 
hazır aldıysanız içinde program yüklüdür ve çalışır.
yoksa eposta ile gönderirler.
 
kardeş devreyi aldığın kişi sana bu kodları vermez, veremez. kodları verdiği anda sattığı cihazın kopyalanma ihtimali var bundan dolayı. ancak kendin yazarsan ya da parayla birilerine yazdırırsan olur.
 
soruyu yanlış anladım sanırım.
evet , kodları vereceklerini sanmıyorum.
 
yapmyın yaa :( ya hocamız benden kodları öğrenin daha sonra kendiside yapabilmesi için birde kendimin tasarlamamı istedi :( kötü oldu bu ne yapıcam şimdi :(
 
"google amca" ne diyor bu konuda....:)
 
baktım baktım 15 sayfa kadar karıştırdım da :( :( :( bi sonuç yok doğru dürüst elimdeki devre calısıor zaten daha ne kodunu ister anlamam ki ya nelerle uğraşıoz yaa valla billa bıktım ha :(
 
inanki zor değil birazdaha çaba gerekli çabalarsan eminimki koduda yazarsın ve yazdığın koduda paylaşırsın,
nedense hazır comp. kod yazdığını zanneden kişiler kodunu saklar
mevzu İF ve Else gerisi gelir
 
anladım ama kodu başka bir 16f84 devresinden bulsam olur mu acaba ??? hani nebilim aynı işi gören bir devrenin farkeder mi kodlar ÇOK ?
 
Faz açısı kontrol uygualamarınada bakabilirsin arkadaşım,internette buna dair temel düzeyde bir şeyler var.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,217
Mesajlar
924,329
Kullanıcılar
451,583
Son üye
TheBridge

Yeni konular

Geri
Üst