Sayın
@fahri yetiş sizi forum tanıyor bir şüphemiz yok.
Başka yerlere servisi başka konudur ve korkular yapılacaklara engel oluyorsa asıl bundan korkulmalıdır.
Borcun cüzisi küllisi olmaz.
Askere giderken vergi dairesine dilekçe verdim , vatani görevim nedeniyle ....
Dönüşte yeni iş yeri açtım aynı numarayı verdiler , 5 yıl sonra bir gün babam evden aradı icradan geldiler diye.
2 ...... oturmuş bekliyor , ne var ? 5 yıl önceden gecikmiş kdv beyannamesi cezası 5TL olmuş 125 TL , süre dolmasına yakın çıkmış ortaya.
Gittim vergi dairesine , ne iş ne ayak ?
Dilekçemi buldurdum sonraki yıllarda da ödenmemiş borç yok ne ayak ?
Kem küm dilekçenizin verildiği ay kdv .. beyanname .. işlememişiz..
Aynı günlerde Isparta nın dansözü başbakanken ziraat bankasına 125 trilyon borcu olan Bursa nın meşhur iş adamı , ziraat bankasının bağlı olduğu devlet bakanlığı bakanı olmuş ve borçları ....
Sonraki yıllarda İmralı nın .....ni afrikanın bilmem neresinden getirmek için o iş adamının özel jeti...
Bu işler karanlık işler evet.
Aslında hepimizin içerisinde karanlık taraf var.
Nefsimize esir olsak , elimize güç geçse , şahsım adına , ben dahil kimseyi bırakmam yer yüzünde.
Ama teknolojinin nimetleri ayak sürüme ile değil kararlılıkla planlanıp uygulandığında işe yarayacaktır.
Birlik ve beraberliğimiz korundukça Çanakkale de akan kanlar boşa akmamış olacak.
Toplumla ilgili konular bakış açısına göre bir çok tartışmayı beraberinde getirir.
İyi niyet korunduğu sürece hepsi de gerekli.
Lakin solumuza vurana sağımızı uzatacak kadar ahmak değiliz inşa Allah.